Αρχική Υγεία - Διατροφή 13ο Φεστιβάλ Ελληνικής Γαστρονομίας στην Πολωνία

13ο Φεστιβάλ Ελληνικής Γαστρονομίας στην Πολωνία

0
Seafood
Διαφήμιση

Στην Βαρσοβία της Πολωνίας, στο 13ο φεστιβάλ Ελληνικής γαστρονομίας, που έλαβε χώρα στις 23 και 24 Μαρτίου 2018, βρέθηκαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος κ. Μίλτος Καρούμπας και ο πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος κ. Τάσος Πρωτοψάλτης.

Εκεί, οι κύριοι Καρούμπας και Πρωτοψάλτης στελέχωσαν την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής σκοπός του οποίου ήταν η προώθηση των Ελληνικών προϊόντων μέσα από μαγειρική από Πολωνούς chef με Ελληνικά προϊόντα.

13festival2

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ ο κ. Καρούμπας με την ιδιότητα του πρέσβη της Ελληνικής γαστρονομίας αλλά και ο Πρόεδρος της Λέσχης κος Πρωτοψάλτης, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πολλούς Πολωνούς αλλά και Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται με εμπορικές και επισιτιστικές επιχειρήσεις στην Πολωνία.

Αποφασίσθηκε η οργανωμένη προώθηση Ελληνικών προιόντων μέσα από road shows και ανάλογα events.

13festival3

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται για 13η συνεχόμενη χρονιά από τον υπεύθυνο του γραφείου της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος στην Πολωνία κ. Θεόφιλο Βαφίδη και έχει τεράστια ανταπόκριση στην Πολωνική κοινωνία.

Το φεστιβάλ τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Πολωνία κύριος Τσαούσης Ευάγγελος, η Διευθύντρια του ΕΟΤ στη Πολωνία κ. Νίκη Νικολοπούλου καθώς και οι εμπορικοί ακόλουθοι της Ελλάδας και της Κύπρου.

13festival12

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, πιστή στον σκοπό της λειτουργίας της, συνεχίζει με καίριες δράσεις να στηρίζει ενεργά την ελληνική γαστρονομία και τα ελληνικά προϊόντα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, προωθώντας τα σε μεγάλες διοργανώσεις.

Διαφήμιση