Αρχική Ενέργεια Πραγματικότητα ο πρώτος σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ν.Α. Αττική

Πραγματικότητα ο πρώτος σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ν.Α. Αττική

0
Διαφήμιση

Εγκαινιάστηκε ο πρώτος σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Νοτιοανατολική Αττική και συγκεκριμένα στην Πλατεία Ηρώων Λαυρίου, στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Δήμος Λαυρεωτικής, παρουσία του πρόεδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του ΔΕΔΔΗΕ Ν. Χατζηαργυρίου και του Δημάρχου Λαυρεωτικής Δ. Λουκά.

Ο νέος σταθμός είναι το αποτέλεσμα της εποικοδομητικής συνεργασίας του ΔΕΔΔΗΕ με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και συγκεκριμένα με την ερευνητική ομάδα SmartRue της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού ερευνητικού προγράμματος SHAR-Q.

Στη διάρκεια των εγκαινίων, ο κ. Χατζηαργυρίου υπογράμμισε πως η ενεργός συμμετοχή του ΔΕΔΔΗΕ στην ανάπτυξη δημόσιων υποδομών φόρτισης είναι καθοριστική για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα.

Από την πλευρά του ο κ. Λουκάς είπε ότι στο πλαίσιο υλοποίησης της στρατηγικής έξυπνων πόλεων, ο ΔΕΔΔΗΕ και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο είναι βασικοί στρατηγικοί συνεργάτες του δήμου Λαυρεωτικής. Ανέφερε ακόμη ότι ο δήμος θα συνεχίσει αντίστοιχες δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας.

Διαφήμιση