Αρχική Ειδήσεις Η ELPEDISON εισέρχεται στη Λιανική Αγορά Φυσικού Αερίου

Η ELPEDISON εισέρχεται στη Λιανική Αγορά Φυσικού Αερίου

0
ELPEDISON CEO Michel Piguet Photo

Την είσοδό της στη Λιανική Αγορά Φυσικού Αερίου ανακοίνωσε η εταιρεία ELPEDISON, παραγωγός ενέργειας αποκλειστικά με καύσιμο φυσικό αέριο και εναλλακτικός προμηθευτής ηλεκτρικού ρεύματος για επιχειρήσεις και νοικοκυριά.

Εκπροσωπώντας ήδη μεγάλους πελάτες στη Μέση Πίεση Φυσικού Αερίου, η ELPEDISON  προχώρησε από την 1η Ιανουαρίου 2018 και στη Λιανική αγορά, έχοντας εντάξει μέχρι τώρα στο χαρτοφυλάκιό της τόσο οικιακούς όσο και εμπορικούς πελάτες στη Χαμηλή Πίεση.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της η εταιρεία έχει διαμορφώσει ειδική προσφορά για όλους τους νέους της πελάτες στο φυσικό αέριο, που αφορά στη συντήρηση του καυστήρα τους φυσικού αερίου («φύλλο συντήρησης και ρύθμισης εγκαταστάσεων»).

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Michel Piguet, «Στην ELPEDISON, κεντρικός άξονας όλων των δραστηριοτήτων μας, τόσο στην Παραγωγή όσο και στην Προμήθεια Ενέργειας, είναι ο Πελάτης.

Με την είσοδό μας στη Λιανική Αγορά Φυσικού Αερίου και με την παροχή προϊόντων ηλεκτρικού ρεύματος αλλά, πλέον, και φυσικού αερίου, προσφέρουμε την πιο ολοκληρωμένη πρόταση για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών των νοικοκυριών και επιχειρήσεων της χώρας, με τη σημαντική τεχνογνωσία των Μετόχων μας, την εμπειρία των Ανθρώπων μας, και πάντα, με συνέπεια και αξιοπιστία.»

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here