Αρχική Ενέργεια Η ΕΔΑ Αττικής στην έκθεση Climatherm-Energy 2018

Η ΕΔΑ Αττικής στην έκθεση Climatherm-Energy 2018

0
epa

Στη διεθνή έκθεση «Climatherm-Energy 2018» που θα πραγματοποιηθεί από 22 έως και 25 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo θα συμμετάσχει η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής.

Η έκθεση θεσμός του κλάδου της ενέργειας θα υποδεχτεί και φέτος τους καταναλωτές που θέλουν να εκσυγχρονίσουν ενεργειακά το χώρο τους, καθώς και τους επαγγελματίες της αγοράς που παρακολουθούν τις τελευταίες τάσεις σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες του κλάδου.

Στον τομέα της θέρμανσης και συγκεκριμένα στο περίπτερο Ε 69 – αίθουσα 3, η ΕΔΑ Αττικής θα προσφέρει τη δική της δυναμική πρόταση για εύκολη και οικονομική σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας για τα προσεχή εταιρικά προγράμματα και τις δράσεις της ΕΔΑ Αττικής, καθώς και για το αναπτυξιακό πλάνο του δικτύου φυσικού αερίου στην Αττική.

Παράλληλα, οι επαγγελματίες της αγοράς θα ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις για ζητήματα της συνεργασίας τους με την εταιρεία, αλλά και γενικότερα θέματα της αγοράς φυσικού αερίου.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά 11πμ. έως 9μμ. και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here