Αρχική Υγεία - Διατροφή Νέα ενημερωτικά μηνύματα για την ασφάλειά μας το χειμώνα (βίντεο)

Νέα ενημερωτικά μηνύματα για την ασφάλειά μας το χειμώνα (βίντεο)

0
Διαφήμιση

Δύο νέα ενημερωτικά μηνύματα σε μορφή βίντεο με χρήσιμες οδηγίες προστασίας ετοίμασε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, συνεχίζοντας το έργο της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού.

Το πρώτο ενημερωτικό μήνυμα με τίτλο «Ταξιδεύεις το Χειμώνα; Προετοιμάσου», εμπεριέχει τις κυριότερες οδηγίες προστασίας για την καλύτερη προετοιμασία των ατόμων και των οικογενειών τους απέναντι στα έντονα καιρικά φαινόμενα, που εκδηλώνονται ιδίως τη χειμερινή περίοδο και στα οποία είναι κυρίως εκτεθειμένοι όσοι μετακινούνται κατά τη διάρκεια εκδήλωσής τους.

Το δεύτερο βίντεο φέρει τον τίτλο: «Για ασφαλή θέρμανση το Χειμώνα- Προετοιμάσου» και αποτελεί τη συνέχεια μιας ευρύτερης ενημερωτικής εκστρατείας της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας που ξεκίνησε πέρυσι και αποσκοπεί στην ενημέρωση για την προστασία της οικείας και της ακεραιότητάς μας από πυρκαγιές που μπορεί να προκληθούν από κακή λειτουργία θερμαντικών σωμάτων και εστιών θέρμανσης.

Ειδικά το πρώτο ενημερωτικό μήνυμα που αφορά στις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ευελπιστούμε επιπλέον να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο και στους εκδρομείς των εορτών καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θα αποφασίσουν να μετακινηθούν σε ορεινές περιοχές για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Τα δύο μηνύματα ακολουθούν την λογική και το ύφος των αντίστοιχων ενημερωτικών μηνυμάτων που εκδόθηκαν το περασμένο καλοκαίρι για τις δασικές πυρκαγιές και αποτελούν μέρος μιας ολόκληρης ενότητας ενημερωτικών βίντεο για τους ενδεδειγμένους τρόπους προστασίας σε επιμέρους θέματα πολιτικής προστασίας.

Στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας για την όσο το δυνατόν πληρέστερη και έγκαιρη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού ευελπιστούμε στη συνδρομή σας για την περαιτέρω δημοσιοποίηση και προβολή των ενημερωτικών μηνυμάτων, με όποιο πρόσφορο μέσο διαθέτετε.

Μπορείτε να βρείτε τα ενημερωτικά μηνύματα στους παρακάτω συνδέσμους:

https://www.youtube.com/watch?v=b0ksZ9lWvsI&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=cp-NDjmUTJA&feature=youtu.be

 

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here