Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. Χιλιάδες γεύματα στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής από την ΥΠΑ

Χιλιάδες γεύματα στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής από την ΥΠΑ

0
Διαφήμιση

Με πρωτοβουλία και συντονισμό της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, φορέας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, χιλιάδες γεύματα έχουν διανεμηθεί στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής

Συγκεκριμένα, εκπρόσωποι της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας καθημερινά πραγματοποιούν τη διανομή εκατοντάδων μερίδων φαγητού στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής. Συγκεκριμένα κάθε μέρα από το πρωί εργαζόμενοι της ΥΠΑ συγκεντρώνουν, ετοιμάζουν, μεταφέρουν και μοιράζουν μερίδες με φαγητό, με σημείο συνάντησης το δημαρχείο Μάνδρας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η συγκεκριμένη ενέργεια που ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, γίνεται καθημερινά, ενώ θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.

Η πρωτοβουλία της Διοίκησης της ΥΠΑ, έχοντας τον γενικό συντονισμό και με αρωγούς από τον χώρο των αερομεταφορών και συγκεκριμένα την βοήθεια των:

Aegean Airlines, Olympic Air, Astra Airlines, Όμιλος MIG, Sky Express και Skyserv, υλοποίησε την δράση αυτής της ανθρωπιστικής βοήθειας με την παρουσία του κράτους και των εργαζομένων σε αυτήν την προσπάθεια. Σημειώνεται ότι στην διανομή τροφίμων συμμετείχε και η Διοίκηση.

*Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε για την συνεισφορά τους στην διανομή των τροφίμων το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και τους Διασώστες Lifeguard Hellas.

fagito(2).jpg

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here