Αρχική Προστασία - Αναπλάσεις Το Ε.Ι.Α.Χ. συμμετείχε στην Έκθεση «ΕΧPOHOTEL 2017»

Το Ε.Ι.Α.Χ. συμμετείχε στην Έκθεση «ΕΧPOHOTEL 2017»

0
Διαφήμιση

Μέσα από ένα οργανωμένο περίπτερο, το Ελληνικό Ινστιτούτο Ανάπτυξης Χαλκού, παρουσίασε στη μεγαλύτερη έκθεση τουριστικών καταλυμάτων και εξοπλισμού, την αντιμικροβιακή πιστοποίηση του χώρου με τον αντιμικροβιακό χαλκό, ο οποίος μπορεί να βρει εφαρμογή και σε ξενοδοχειακό περιβάλλον, παρουσιάζοντας παράλληλα την προσφορά του αιώνιου μετάλλου στην προστασία της ανθρώπινης υγείας.

Συγκεκριμένα, το ΕΙΑΧ, (Ελληνικό Ινστιτούτο Ανάπτυξης Χαλκού), συμμετείχε για πρώτη φορά στην 3η Έκθεση για τον εξοπλισμό και την ανακαίνιση των τουριστικών καταλυμάτων ΕΧPOHOTEL 2017, που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο του TAE KWON DO στο Παλαιό Φάληρο.

Με την επιστημονικά τεκμηριωμένη τη συμβολή του χαλκού στην καταπολέμηση των μικροβίων, το Ε.Ι.Α.Χ. ενημέρωσε στελέχη και εκπροσώπους της τουριστικής κοινότητας, για τον επιστημονικό φάκελο, ώστε να ενημερωθούν για τις αλλαγές που θα πρέπει να κάνουν στον χώρο τους, ώστε να λάβουν δωρεάν τα έγγραφα για την αντιμικροβιακή πιστοποίηση του χώρου τους και μια ταμπέλα με τυπωμένο το εμπορικό σήμα «Antimicrobial Copper Cu+», ώστε οι πελάτες των καταλυμάτων να γνωρίζουν ότι ο χώρος είναι αντιμικροβιακός.

Σε κάθε επισκέπτη μοιραζόταν ολοκληρωμένος φάκελος με υλικό που εξηγούσε τον τρόπο, με τον οποίο οι ιδιότητες του χαλκού εμποδίζουν αλλά και καταπολεμούν την ανάπτυξη μικροβίων. Επίσης έκτος από τα στελέχη στο περίπτερο ήταν και ο επιστημονικός σύμβουλος του Ε.Ι.Α.Χ., Δρ. Πάνος Ευσταθίου, όπου συζητούσε και να έλυνε απορίες σε κάθε επισκέπτη.

Παράλληλα, υπήρχε συνεχής αναπαραγωγή πολυμέσων στην είσοδο της έκθεσης και στο περίπτερο του ΕΙΑΧ, που παρουσίαζαν ολοκληρωμένα έργα με την αντιμικροβιακή δράση του χαλκού από όλον τον κόσμο.

Οι επιφάνειες αφής από συμπαγή αντιμικροβιακό χαλκό χρησιμοποιούνται ήδη στα νοσοκομεία, σχολεία, στα μέσα μαζικής μεταφοράς, αθλητικές εγκαταστάσεις και σε γραφεία σε όλο τον κόσμο για να μειωθεί η εξάπλωση των λοιμώξεων, υποστηρίζοντας τα βασικά μέτρα ελέγχου των λοιμώξεων όπως η καλή υγιεινή των χεριών, ο τακτικός καθαρισμός και η απολύμανση των επιφανειών.

Θα συνεχίσει να λειτουργεί μεταξύ των καθαρισμών, και δεν απαιτεί καμία πρόσθετη οδηγία του προσωπικού καθαρισμού ή ειδική συντήρηση.

Διαφήμιση