Αρχική Υγεία - Διατροφή Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος συμμετείχε στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Wolrd Trophy of Pastry...

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος συμμετείχε στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Wolrd Trophy of Pastry and Cake Designers

0
Διαφήμιση

Στα παγκόσμια πρωταθλήματα WORLD TROPHY OF PASTRY & CAKE DESIGNERS που διοργανώνεται από την FIPGC (International Federation Pastry Ice Cream Chocolate) συμμετείχε η Εθνική ομάδα γαστρονομίας στις 21 – 24 Οκτωβρίου στο Μιλάνο στα πλαίσια της έκθεσης HOST FIERA, κατακτώντας αντίστοιχα τη 13η και 15η θέση ανάμεσα σε 40 εθνικές αποστολές από όλο τον κόσμο.

Οι διαγωνιζόμενοι προέκυψαν από εθνικούς ημιτελικούς που είχαν πραγματοποιηθεί στην έκθεση ARTOZA 2017 και ήταν οι: Αγραφιώτης Βασίλης (WORLD TROPHY OF PASTRY – δραγάτι & παγωτό), Καρκαμπίτσας Δημήτρης (WORLD TROPHY OF PASTRY – σοκολάτα) , Κοκκινίδης Παναγιώτης (WORLD TROPHY OF PASTRY – καραμέλα), Μαρκεζίνης Θεόδοτος (Cake designers).

Μαζί τους οι προπονητές ζαχαροπλαστικής της Εθνικής ομάδας κύριοι Ζησόπουλος Τάσος και Πρωτοψάλτης Τάσος, καθώς και η manager της ομάδας κυρία Ρέππα Έλενα.

Οι κύριοι Ζησόπουλος και Πρωτοψάλτης συμμετείχαν και ως κριτές των διαγωνισμών, συμπληρώνοντας το πάνελ των διεθνών κριτών.

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά το χρυσό χορηγό της αποστολής OPTIMA PASTRY, χωρίς τη βοήθεια της οποίας τίποτα δεν θα ήταν εφικτό. Η Optima Pastry πίστεψε από την αρχή στο όραμα της αποστολής και βοήθησε τους διαγωνιζόμενους με μοναδικά προϊόντα τα οποία αναβάθμισαν το τελικό αποτέλεσμα.

Με σταθερά βήματα η Εθνική ομάδα γαστρονομίας ανεβαίνει σκαλιά στη βαθμολογία, θέτοντας συνεχώς υψηλότερους στόχους.

sef (2).JPG

Διαφήμιση