Αρχική Καταστροφές Έρευνες για τον εντοπισμό έξι αγνοούμενων στη Δυτική Αττική

Έρευνες για τον εντοπισμό έξι αγνοούμενων στη Δυτική Αττική

0
Διαφήμιση

Έρευνες πραγματοποιούνται από την Πυροσβεστική για τον εντοπισμό έξι ατόμων που αγνοούνται μετά από την πρωτοφανή βροχόπτωση και τις πλημμύρες που έπληξαν τη Δυτική Αττική, αφήνοντας πίσω της 15 νεκρούς και εικόνες βιβλικής καταστροφής.

Όπως έγινε γνωστό τα έξι άτομα αναζητούνται στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι επιχειρήσεις για την άντληση υδάτων και τον καθαρισμό κτηρίων από τις λάσπες και τα φερτά υλικά.

Σε ό,τι αφορά τα 15 θύματα της κακοκαιρίας, από την έρευνα της Ασφάλειας προκύπτει ότι οι 14 θάνατοι οφείλονται σε πνιγμό ή σε τραυματισμό από την κακοκαιρία. Δώδεκα από τους νεκρούς ανασύρθηκαν από την Πυροσβεστική στην περιοχή της Μάνδρας, και δύο από το Λιμενικό.

Ο 15ος νεκρός, όπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, ήταν ένας ηλικιωμένος χειμερινός κολυμβητής ο οποίος πνίγηκε στην θαλάσσια περιοχή του Σκαραμαγκά, όπου είχε πάει για μπάνιο. Ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε από το Λιμενικό και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στην Μάνδρα και στη Νέα Πέραμο επιχειρούν 56 συνεργεία της Πυροσβεστικής, που αποτελούνται συνολικά από 155 πυροσβέστες με 46 οχήματα.

Από τη στιγμή που ξέσπασε η θεομηνία, το κέντρο της Πυροσβεστικής έλαβε συνολικά 660 κλήσεις, εκ των οποίων οι 450 αφορούσαν σε αντλήσεις και οι 210 για παροχή βοήθειας.

Διαβάστε ακόμα: 

Ανείπωτη τραγωδία στη δυτική Αττική: 15 οι νεκροί από την κακοκαιρία

Η απειλούμενη Κλιματική Αλλαγή και η δική μας ευθύνη

Διαφήμιση