Αρχική Ελληνικά Προϊόντα Βραβείο Καινοτομίας για τo Κιχί της alfa στην Anuga!

Βραβείο Καινοτομίας για τo Κιχί της alfa στην Anuga!

0
Διαφήμιση

Για μία ακόμα φορά, η alfa, μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές βιομηχανίες στον κλάδο των προϊόντων καταψυγμένης ζύμης, βραβεύτηκε για την καινοτομία της, στο πλαίσιο της συμμέτοχής της στη διεθνή, εμπορική έκθεση Anuga 2017.

Ειδικότερα, η πίτα Κιχί με γεύση «Greek Salad» απέσπασε το Βραβείο Καινοτομίας στην κατηγορία των Καταψυγμένων Τροφίμων του Anuga Taste Innovation Show. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο διαγωνισμό συμμετείχαν 2.305 νέα προϊόντα από όλο τον κόσμο και τα βραβεία απονεμήθηκαν από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή.

GREEK SALAD_KIHI.jpg

Η πίτα με γεύση «Greek Salad» ανήκει στη σειρά προϊόντων Κιχί που απευθύνονται στις διεθνείς αγορές με στόχο να μεταφέρουν την ελληνική γαστρονομική παράδοση σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πρόκειται για παραδοσιακή κοζανίτικη πίτα, με τραγανό, χωριάτικο φύλλο, ζυμωμένο με παρθένο ελαιόλαδο και γέμιση από αγνά, εκλεκτά υλικά. Για το εξωτερικό διατίθεται σε συσκευασία έξι – έτοιμων για ψήσιμο – τεμαχίων συνδυάζοντας την καινοτομία, την πρακτικότητα και την ποιότητα που συνεπάγεται για περισσότερα από 50 χρόνια η σφραγίδα της alfa.

alfa_logo.png

Σημειώνεται ότι πρόκειται για τη 2η βράβευση της alfa στην Anuga, αφού το 2009 της είχε απονεμηθεί και πάλι το Βραβείο Καινοτομίας για το πρωτοποριακό, βιοδιασπώμενο χάρτινο ταψάκι με το οποίο συσκευάζονται τα προϊόντα της για απευθείας ψήσιμο στο φούρνο, μία πατέντα που πρώτη εισήγαγε η εταιρεία στην ελληνική αγορά ήδη από το 2005.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here