Αρχική Ευζωία Το ΕCALI CLUB φιλοξένησε «τον μάγο των γλυκών» Ευάγγελο Χασιώτη

Το ΕCALI CLUB φιλοξένησε «τον μάγο των γλυκών» Ευάγγελο Χασιώτη

0
Διαφήμιση

Παρουσίαση των γλυκών του δημιουργιών στους ειδυλλιακούς χώρους του Ecali Clu, πραγατοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης ο Ευάγγελος Χασιώτης.

events 2017-chasiotischef_ck-1669.JPG 

Τα Μέλη του Club και οι φίλοι τους έφτασαν στις 12:00 στο χώρο του εστιατόριου του Club και πήραν τις θέσεις τους για να ξεκινήσει η παρουσίαση. Ο γνωστός Pastry Chef παρασκεύασε μπροστά τους τη διάσημη πλέον Red Velvet τούρτα του και κατόπιν έδωσε στους παραβρισκόμενους συμβουλές ζαχαροπλαστικής.

events 2017-chasiotischef_ck-1683.JPG

Το παρών έδωσαν κυρίες από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο καθώς και τα αξιότιμα Μέλη του Ecali Club.

events 2017-chasiotischef_ck-1695.JPG

Τη διακόσμηση του χώρου είχε επιμεληθεί η κυρία Αντουανέτα Κουτσουράδη η οποία είχε τοποθετήσει ασημένια κηροπήγια με φθινοπωρινά άνθη στους χώρους του Ecali Club.

events 2017-chasiotischef_ck-1678.JPG

Την καλλιτεχνική του πινελιά στο στολισμό του χώρου έβαλε και ο κύριος Χασιώτης καθώς τοποθέτησε χειροποίητα macaron ανάμεσα στα άνθη.

events 2017-chasiotischef_ck-1713.JPG

Μετά το τέλος της ομιλίας και της παρασκευής του γλυκού, ο κύριος Χασιώτης δέχτηκε ερωτήσεις από τα Μέλη και κέρασε τις φθινοπωρινές, γλυκές του δημιουργίες οι οποίες ήταν macaron, cup cakes, red velvet και τα mignardise σοκολατάκια τα οποία είναι μέρος της χειμερινής του καμπάνιας.

events 2017-chasiotischef_ck-1705.JPG

Τις γλυκές γεύσεις συνόδευε ο ημιαφρώδης οίνος «Βee» του κτήματος Παλυβού.

events 2017-chasiotischef_ck-1779.JPG

Λίγα λόγια για τον Ευάγγελο Χασιώτη:

events 2017-chasiotischef_ck-1845.JPG

Ξεκίνησε αυτοδίδακτος ζαχαροπλάστης από την Καρδίτσα, και καθώς ήταν ανήσυχο πνεύμα, συνέχισε να εμπλουτίζει τις γνώσεις του σπουδάζοντας F&B Management στη σχολή Le Gourmet.

events 2017-chasiotischef_ck-1887.JPG

Στη συνέχεια εργάστηκε σε τοπικό ζαχαροπλαστείο και ύστερα ήρθε στην Αθήνα όπου έγινε γνωστός στα Βόρεια Προάστια. Η εξέλιξη στέφτηκε με επιτυχία με την βράβευση του από το estiatoria.gr ως Pastry Chef της χρονιάς 2017.

events 2017-chasiotischef_ck-1933.JPG

Λάτρης της γυναικείας αισθητικής, εμπνεύστηκε από την collection του Βασίλη Ζούλια «Γυναίκες στον Κήπο» και δημιούργησε mignardise με τριλογία σοκολάτας. Θα τον βρείτε στο I Fratti στη Κηφισιά όπου έχει δημιουργήσει ειδικό Pastry Corner για τις γλυκές του δημιουργίες.

events 2017-chasiotischef_ck-1748.JPG

events 2017-chasiotischef_ck-1926.JPG

events 2017-chasiotischef_ck-1751.JPG

events 2017-chasiotischef_ck-1958.JPG

 

Διαφήμιση