Αρχική Επιχειρείν FONDATION VINCI AUTOROUTES – Auto Forum 2017 : «Παρουσίαση Ευρωβαρομέτρου Υπεύθυνης Οδήγησης...

FONDATION VINCI AUTOROUTES – Auto Forum 2017 : «Παρουσίαση Ευρωβαρομέτρου Υπεύθυνης Οδήγησης 2017»

0
Διαφήμιση

H Εthos Events σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ, και υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων & Δικύκλων διοργανώνουν το FONDATION VINCI AUTOROUTES – Auto Forum 2017 (#auf17 – http:/www.auto.ethosevents.eu/) με τίτλο: «Η τεχνολογία στην υπηρεσία της οδικής ασφάλειας».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 2 Νοεμβρίου 2017 στο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Στα πλαίσια του συνεδρίου, το Ίδρυμα για την Υπεύθυνη Οδήγηση FONDATION VINCI AUTOROUTES θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα του «Ευρωβαρομέτρου Υπεύθυνης Οδήγησης 2017», έτσι όπως προέκυψαν από την έρευνα του Ινστιτούτου Ipsos σε 11 ευρωπαϊκές χώρες.

Στο FONDATION VINCI AUTOROUTES – Auto Forum 2017 θα παρουσιαστούν οι διεθνείς τάσεις στην οδική ασφάλεια και οι τεχνολογικές εξελίξεις .

Το συνέδριο φιλοδοξεί ν’ αναδείξει όλα όσα συμβαίνουν σήμερα αλλά και έρχονται στο άμεσο μέλλον από την αυτοκινητοβιομηχανία και επηρεάζουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την οδική ασφάλεια στη χώρα μας.

Ο κορυφαίος Έλληνας μηχανικός Σωτήρης Κωβός θα μας μιλήσει για τις νέες τάσεις στη σχεδίαση των οχημάτων που στοχεύουν στην βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

Σημαντική καινοτομία του συνεδρίου είναι ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα δίνεται το βήμα στους ειδικούς να ενημερώσουν για το που κατευθύνεται η αυτοκίνηση στο μέλλον (Connected Autonomus Sharing Electric).

Επιπλέον στόχος του συνεδρίου είναι η ανάδειξη της αναγκαιότητας δημιουργίας νομικού πλαισίου για την χρήση/λειτουργία όλων αυτών των τεχνολογιών.
Σύνεδροι θα είναι θεσμικοί φορείς (Τροχαία, ΕΚΑΒ, Ειδική Μόνιμη επιτροπή της Βουλής για την Οδική Ασφάλεια), ΜΚΟ που σχετίζονται με την οδική ασφάλεια (ΙΟΑΣ), το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών (ETSC), εισαγωγικές εταιρείες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, εκπρόσωποι ΚΤΕΟ ώστε να ενημερωθούν όλοι γύρω από τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις που αφορούν στην ενεργητική ασφάλεια.

Με βάση τις διεργασίες που θα γίνουν στο FONDATION VINCI AUTOROUTES – Auto Forum 2017 θα δημιουργηθεί μια χάρτα προτάσεων για λήψη νομοθετικής πρωτοβουλίας από τη Βουλή. Οι προτάσεις αυτές θα έχουν δυο χαρακτηριστικά: Μηδενικό κόστος, μεγάλη συμβολή στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

 

Διαφήμιση