Αρχική Καταστροφές Έντονα καιρικά φαινόμενα εξαιτίας του Δαιδάλου

Έντονα καιρικά φαινόμενα εξαιτίας του Δαιδάλου

0
Διαφήμιση

Ο Δαίδαλος, το βαθύ βαρομετρικό χαμηλό, επηρεάζει την Ελλάδα από τη Δευτέρα και θα διαρκέσει μέχρι τις πρωινές ώρες της Πέμπτης. Υδροστρόβιλος φάνηκε να πλήττει την Κεφαλονιά, ενώ η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε προβλήματα στην κυκλοφορία στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία της Κυριακής:

Την Δευτέρα βροχές και καταιγίδες αναμένονται καταρχάς στα δυτικά και αργότερα μέσα στην ημέρα στα βόρεια, ενώ αργά το βράδυ ισχυρά φαινόμενα αναμένονται στα νησιά του Ανατ. Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Την Τρίτη ισχυρά φαινόμενα θα συνεχίσουν να επηρεάζουν τα νησιά του Ανατ. Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ενώ από μεσημέρι, ο στροβιλισμός του Δαιδάλου πάνω από τη χώρα μας θα προκαλέσει ισχυρά φαινόμενα σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Την Τετάρτη ισχυρά φαινόμενα θα επηρεάσουν κυρίως τις κεντρικές και νότιες ηπειρωτικές περιοχές της χώρας, με βελτίωση στα δυτικά και βόρεια.

Την Πέμπτη και καθώς ο Δαίδαλος θα έχει μετακινηθεί προς τα νότια, έντονα φαινόμενα θα εκδηλωθούν κυρίως στην Κρήτη.

ydrostrovilos kefalonia

Στο μεταξύ, οι κάτοικοι της Κεφαλονιάς, όπως φαίνεται και από φωτογραφία που δημοσιεύει η ιστοσελίδα kefaloniamas.gr παρακολούθησαν ένα ασυνήθιστο και εντυπωσιακό φαινόμενο, αυτό του υδροστρόβιλου.

kakok1

Όπως μεταδίδει το voria. gr λίγο πριν τις 11.00 εξετράπη όχημα στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης πριν το τούνελ, στο ρεύμα προς ανατολικά.

Διαφήμιση