Αρχική Ανακύκλωση Ενημέρωση για το Εθνικό Μητρώο Παραγωγών από τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης

Ενημέρωση για το Εθνικό Μητρώο Παραγωγών από τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης

0
Διαφήμιση

Ενημέρωση των μελών της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) πραγματοποιεί ο Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ) για το Εθνικό Μητρώο Παραγωγών (ΕΜΠΑ).

Η επιχείρησή σου εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με την παραγωγή προϊόντων εναλλακτικής διαχείρισης, όπως συσκευασίες, λάστιχα, ηλεκτρονικός ή ηλεκτρολογικός εξοπλισμός; Μήπως οφείλεις και συ να εγγραφείς στο Εθνικό Μητρώο Παραγωγών (ΕΜΠΑ), για να μπορείς να ασκείς νόμιμα την δραστηριότητά σου; Τι δικαιολογητικά απαιτούνται για την εγγραφή; Πως γίνεται η διαδικασία ένταξης στο μητρώο;

Ο Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ) σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα για τα μέλη του επιμελητηρίου με θέμα: «Εθνικό Μητρώο Παραγωγών. Ο Ρόλος και οι Υποχρεώσεις των Επιχειρήσεων»

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017, στις 10:00 πμ, στο συνεδριακό χώρο του ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7, 6ος όροφος.

Στην ημερίδα θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Αν. Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Σωκράτης Φάμελλος, ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Γιάννης Τσιρώνης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, ενώ τη σκυτάλη της ενημέρωσης θα αναλάβουν με ομιλίες τους οι κ.κ. Δημήτρης Πολιτόπουλος, Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης, Χαράλαμπος Μπιλίνης, Μέλος ΔΣ του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης, Μανώλης Μπαλτάς, Ειδικός Επιστημονικός Συνεργάτης ΚΕΕΕ, Ρόζυ Χαριτοπούλου, Διευθύντρια Εναλλακτικής Διαχείρισης του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης, καθώς και τα στελέχη του ΕΟΑΝ, Έφη Τριτοπούλου και Δημήτρης Ποδιώτης.

Μάθετε περισσότερα για τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης και το Εθνικό Μητρώο Παραγωγών (ΕΜΠΑ), στην ιστοσελίδα του οργανισμού:
www.eoan.gr

 

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here