Αρχική Πολιτισμός Polaris: Το «μυστήριο» της Πολικής Νύχτας στο Ευγενίδειο Πλανητάριο

Polaris: Το «μυστήριο» της Πολικής Νύχτας στο Ευγενίδειο Πλανητάριο

0
Διαφήμιση

Τη νέα πολυβραβευμένη πλανηταριακή παράσταση για παιδιά «Polaris: Το διαστημικό υποβρύχιο και το μυστήριο της Πολικής Νύχτας»  παρουσιάζει επίσημα στο κοινό την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017. το ίδρυμα Ευγενίδιο.

 

Το «Polaris: Το διαστημικό υποβρύχιο και το μυστήριο της Πολικής Νύχτας» είναι μία ευχάριστη ιστορία, που συνδυάζει την γνώση με πλούσια όσο και εντυπωσιακά γραφικά εφέ!

Είναι η ιστορία του Ο Τζέιμς Χειμέριου, ενός ταξιδιάρη πιγκουίνου από τον Νότιο Πόλο και του Βλαδίμηρου Τσέχοφ, ενός φιλικού αρκούδου από τον Βόρειο Πόλο, που συναντιούνται στους πάγους της Αρκτικής. Γίνονται φίλοι, συζητούν για τις πατρίδες τους, παρατηρούν τα αστέρια και αναρωτιούνται γιατί οι νύχτες είναι τόσο μεγάλες στους δύο πόλους της Γης!

Προσπαθώντας να ξεδιαλύνουν το μυστήριο… χτίζουν ένα αστεροσκοπείο και κατασκευάζουν ένα αυτοσχέδιο διαστημόπλοιο. Κάπως έτσι βρίσκονται να ταξιδεύουν γύρω από τη Γη και από εκεί ως τον Άρη και τον Κρόνο για να πάρουν τις απαντήσεις που ψάχνουν!

Πρόκειται για ένα εικονικό ταξίδι ως τις παγωμένες άκρες της Γης και από εκεί στους πλανήτες του Ηλιακού μας Συστήματος. Η παράσταση διαρκεί 30’ και προτείνεται για παιδιά 5 ετών και άνω. 

Απαραίτητα είναι τα δελτία εισόδου, η διανομή των οποίων θα πραγματοποιηθεί από το Ταμείο του Πλανηταρίου από τις 18:00 της ίδιας ημέρας. 

Δείτε τα τρέιλερ

https://vimeo.com/233302894

https://youtu.be/ttfzSxlLT7E

 

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here