Αρχική Επιχειρείν «MEET –UP SESSIONS με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και τον Πάνο Ιωαννίδη σε...

«MEET –UP SESSIONS με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και τον Πάνο Ιωαννίδη σε όλη την Ελλάδα για τους ενδιαφερομένους σπουδών μαγειρικής»

0
Διαφήμιση

Δύο ηχηρά ονόματα με δεκάδες διακρίσεις, τόσο ελληνικές όσο και διεθνείς, θα βρεθούν  μέσα στον Σεπτέμβριο στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Λάρισα για να συνομιλήσουν στους επίδοξους νέους που ονειρεύονται μια καριέρα στον απαιτητικό χώρο της γαστρονομίας.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ επενδύει σταθερά σε ενέργειες ανάπτυξης με συνεργασίες που προσφέρουν προστιθέμενη αξία στις σπουδές, γι’ αυτό προγραμμάτισε μια σειρά συναντήσεων γνωριμίας με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, η οποία σηματοδοτεί την περίοδο των εγγραφών για την επερχόμενη έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς και στοχεύει στο να φέρει πιο κοντά ενδιαφερόμενους και σπουδαστές με τον όμορφο αλλά ιδιαίτερα απαιτητικό επάγγελμα του chef! Και ποιοι καταλληλότεροι από τους Δημήτρη Σκαρμούτσο και Πάνο Ιωαννίδη;

iekakmimageiriki (3).JPG

Πρόγραμμα επισκέψεων του Δημήτρη Σκαρμούτσου:

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑ

Τρίτη 12/9

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τετάρτη 13/9

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τρίτη 26/9

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής μπείτε εδώ.

iekakmimageiriki (2).JPG

Πρόγραμμα επισκέψεων του Πάνου Ιωαννίδη:

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗ

Πέμπτη 14/9

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑ

Τρίτη 19/9

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑ

Πέμπτη 21/9

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Πέμπτη 28/9

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής μπείτε εδώ.

Αφετηρία της «περιοδείας» του Πάνου Ιωαννίδη ήταν η Θεσσαλονίκη. Σε ένα κατάμεστο από νέους ενδιαφερόμενους αμφιθέατρο, ο αγαπημένος chef ανέδειξε την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση επαγγελματιών στον κλάδο της εστίασης.

«Σαν μάγειρας έχεις παρόν και μέλλον και πολλές διαφορετικές διεξόδους να επιλέξεις, αφού ο δρόμος της κουζίνας δεν είναι ένας και κοινός για όλους, αλλά ένα ολόκληρο οδικό δίκτυο με διαφορετικές κατευθύνσεις, γεύσεις και σημείο συνάντησης, τις πέντε σου αισθήσεις».

Για να καταλήξει στο ότι οι νέοι θα πετύχουν στη μαγειρική με όπλο την αγάπη τους γι’ αυτό που κάνουν και το συνδυασμό της καλλιτεχνικής τους πλευράς με την πειθαρχία και την επικοινωνία.

Γνώρισε και εσύ τους μέντορές σου! Τους κορυφαίους επαγγελματίες του τομέα Εστίασης που θα σε εμπνεύσουν να τολμήσεις και να κατακτήσεις το όνειρό σου!

Τώρα έχεις την ΕΠΙΛΟΓΗ!

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here