Αρχική Επιχειρείν ΙΕΚ ΑΚΜΗ: Κρατικά πτυχία με Διεθνείς πιστοποιήσεις και κορυφαίες συνεργασίες με καταξιωμένους...

ΙΕΚ ΑΚΜΗ: Κρατικά πτυχία με Διεθνείς πιστοποιήσεις και κορυφαίες συνεργασίες με καταξιωμένους επαγγελματίες

0
Διαφήμιση

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ αποτελεί το μοναδικό ΙΕΚ στην Ελλάδα που εξασφαλίζει στους σπουδαστές του, Bρετανικό Δίπλωμα στο αντικείμενο σπουδών τους, το οποίο πιστοποιείται από το Διεθνώς αναγνωρισμένο βρετανικό οργανισμό Pearson Assured!

Παρέχει επίσης κατά αποκλειστικότητα σε σπουδαστές του και επαγγελματίες :  Πιστοποίηση δικτύων Cisco CCNA, το Παγκόσμιο Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Αισθητικής Cidesco, το παγκόσμιο δίπλωμα SPA Therapist του ITEC, πιστοποίηση Pilates Mat & Reformer Instructor σε συνεργασία με την αλυσίδα γυμναστηρίων Alterlife.

Τέλος, για τον κλάδο της γαστρονομίας, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ παρέχει το πρώτο στην Ελλάδα πανεπιστημιακό πρόγραμμα σπουδών για τη Μαγειρική και τη Ζαχαροπλαστική σε συνεργασία Βρετανικό Πανεπιστήμιο, Queen Margaret University, που αποτελεί ένα από τα κορυφαία Βρετανικά Πανεπιστήμια στις σπουδές φιλοξενίας και γαστρονομίας.

Επιπλέον, φροντίζει συνεχώς να αναπτύσσει την ομάδα των διδασκόντων καθηγητών του με πλήθος καταξιωμένων επαγγελματιών που έχει ξεχωρίσει ο καθένας στον κλάδο του, όπως οι: Νίκος Χατζηνικολάου, Λευτέρης Λαζάρου, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Πάνος Ιωαννίδης, Γιάννης Μπαξεβάνης, Σπύρος Σούλης, Χρήστος Βέργαδος, Βρεττός Βρεττάκος, Παντελής Τουτουντζής, Έλενα Ψωμά, Πάνος Βόγλης κ.α!

Στα 45 χρόνια της ηγετικής πορείας του στον χώρο της εκπαίδευσης, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ με 12.661 ενεργούς σπουδαστές σε όλη την Ελλάδα, μένει πιστό στο όραμά του για πρωτοπόρα επαγγελματική εκπαίδευση, βασισμένη σε Διεθνή πρότυπα, που θ’ ανοίξει στον κάθε απόφοιτο την πόρτα στην αγορά εργασίας.

Αυτός είναι και ο λόγος που είναι το μεγαλύτερο Ινστιτούτο Ιδιωτικής Εκπαίδευσης στην Ελλάδα και ένα από τα 7 καλύτερα στην Ευρώπη!

AKMI (2).jpg

Τομείς σπουδών:

– Οικονομία & Διοίκηση
– Τουριστικά & Επισιτιστικά
– Επαγγέλματα Υγείας
– Ηχοληψία & Μουσική
– Η/Υ & Νέες Τεχνολογίες
– Τεχνικά Επαγγέλματα
– Αισθητική & Spa
– Παιδαγωγικά
– Μόδα & Ομορφιά
– Οπτικοακουστικά & Τέχνες
– ΜΜΕ & Αθλητισμός
– Εφαρμοσμένες Τέχνες

Σημεία Υπεροχής:

– Εγκαταστάσεις σε ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΕΙΡΑΙΑ – ΚΡΗΤΗ – ΛΑΡΙΣΑ
– 12661 ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!
– 16 υπερσύγχρονα κτίρια, 31288 τ. μ!
– 342 ιδιόκτητα και ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ εργαστήρια!
– 12 ΤΟΜΕΙΣ σπουδών 86 σύγχρονες ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ!
– No1 στην ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ αποφοίτων!
– 11 Διεθνή Βραβεία «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ»!

-Νο1 σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ σπουδαστών του!

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ αποτελεί το μοναδικό ιδιωτικό εκπαιδευτικό φορέα με οργανωμένες εκπαιδευτικές δομές σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Λάρισα, εξασφαλίζοντας για τους σπουδαστές τις αρτιότερες κτιριακές και εργαστηριακές εγκαταστάσεις ευρωπαϊκών προδιαγραφών, δίπλα στον τόπο κατοικίας τους!

Τα άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια του ανά ειδικότητα, που υπερβαίνουν τα 342, τα αμφιθέατρα, οι αίθουσες διδασκαλίας και οι χώροι αναψυχής, δημιουργούν άριστες προϋποθέσεις και ιδανικές συνθήκες για κάθε νέο και νέα που αναζητά τον κατάλληλο χώρο που θα περνά το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητά του για τα επόμενα 2 χρόνια.

Μέσα στο 2017, στα Education Business Awards, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ κατέκτησε Χρυσό Βραβείο για τις εγκαταστάσεις του.

Επαγγελματική αποκατάσταση

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ διαθέτει το πιο οργανωμένο Γραφείο Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης, το οποίο αποτελεί τη γέφυρα ανάμεσα στους σπουδαστές και τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της αγοράς.

Με τον καθιερωμένο πλέον, θεσμό των «career days» και ένα πλήθος workshops/σεμιναρίων με κορυφαίους εισηγητές, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, οπλισμένοι με τα επαγγελματικά εφόδια μιας επιτυχημένης εκπαιδευτικής πορείας, δίνουν το πρώτο τους επαγγελματικό ραντεβού με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της αγοράς, με αποτέλεσμα να βρίσκουν την πρώτη τους επαγγελματική στέγη πριν ακόμα αποφοιτήσουν.

Μάθε περισσότερα:  https://goo.gl/bRyNtV

 

 

Διαφήμιση