Αρχική Επιχειρείν Ελεύθερα σεμινάρια στον κλάδο της Εστίασης με δωρεάν “σφηνάκια γνώσης”

Ελεύθερα σεμινάρια στον κλάδο της Εστίασης με δωρεάν “σφηνάκια γνώσης”

0
Διαφήμιση

Ο κλάδος της εστίασης, μεταξύ των 5 κορυφαίων κλάδων της οικονομίας, απασχολεί πάνω από 111.000 εργαζομένους, με τις προοπτικές απασχόλησης να προδιαγράφονται θετικές για το μέλλον. Ωστόσο, παρατηρείται ότι υπάρχει έλλειμμα στις απαραίτητες δεξιότητες που ζητάει η αγορά. Σε αυτό το έλλειμμα απαντά η «έξυπνη και αποτελεσματική» μεθοδολογία της εθελοντικής κοινωνικής δράσης ενάντια στην ανεργία, «Επιταχυντής Δεξιοτήτων Mellon» βάσει του οποίου 1 στους 2 ανέργους έχουν βρει την εργασία (ωφελούμενοι εντατικών κύκλων).

Κι επειδή η οικονομική αδυναμία πολλών ανθρώπων δεν τους επιτρέπει να παρακολουθήσουν κάποιο πρόγραμμα κατάρτισης ή να λάβουν συμβουλευτική υψηλών προδιαγραφών, ο «Επιταχυντής Δεξιοτήτων Mellon» μεταξύ άλλων, διοργανώνει δωρεάν σεμινάρια επαγγελματικών δεξιοτήτων, υψηλών προδιαγραφών και αποτελεσμάτων, αποτελώντας αφετηρία για πολλούς ανέργους και σημείο αναφοράς, ανοίγοντας νέους ορίζοντας και μοιράζοντας γνώση και δεξιότητες στον κλάδο που επιθυμούν.

Αυτή τη φορά, ο «Επιταχυντής Δεξιοτήτων Mellon» εστιάζει στην εστίαση και καλεί όσους επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στο χώρο της εστίασης; Όσους επιθυμούν να γίνουν Chef, ζυθοποιοί, να ανοίξουν το δικό τους χώρο εστίασης, και τους βοηθάει επιτόπου, χρήσιμα, ουσιαστικά, πρακτικά σε κρίσιμες λεπτομέρειες, π.χ. πως να επιλέξουν κρασιά, πώς να φτιάξουν ένα ελκυστικό και κερδοφόρο μενού, ακόμα και πως πρέπει να κινηθούν για να ξεκινήσουν εξαγωγές των ελληνικών προϊόντων.

Όλα αυτά μπορούν να τα παρακολουθήσουν δωρεάν από 10 καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, στο Palmie Bistro, στο Κεφαλάρι που ανοίγει τις πόρτες τους και φιλοξενεί την κοινωνική πρωτοβουλία σηματοδοτώντας και το πνεύμα που διαχέει την επιχείρηση εδώ και 50 χρόνια που λειτουργεί με επιτυχία. Οι διοργανωτές υπόσχονται ένα συναρπαστικό απόγευμα με δώρα, εκπλήξεις και μουσική!  

sfinakia (2).jpg

Μεταξύ των ομιλητών, είναι o Chef Αλέξανδρος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, η Γενική Διευθύντρια των Palmie Bistro Αλεξία ΚΟΥΤΡΟΥΛΙΑ, ο Πρόεδρος Δ.Σ. & Δ/νων Σύμβουλος της Nico Lazaridi Winery Φεδερίκος ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, ο Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Διευθυντής του ΔΠΜΣ «Βιοεπιχειρείν» Δρ. Δημήτρης ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ο Εκδότης του περιοδικού Franchise Business Πλάτωνας Τρ. ΜΑΛΙΚΟΥΡΤΗΣ, κ.ά. Την εκδήλωση συντονίζει η Όλγα ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, Διευθύνουσα Εταίρος της Μίλητος Συμβουλευτική ΑΕ.

«Καινοτομία, πρωτοτυπία, μοναδικότητα και παντελής έλλειψη φόβου μπροστά στο ρίσκο είναι μερικές μόνο από τις έννοιες που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες εδώ και 50 χρόνια με τον Όμιλο Palmie bistro, ο οποίος σ’ αυτά ακριβώς το πλαίσιο στηρίζει διαρκώς κάθε έξυπνη πρωτοβουλία και ενέργεια που σκοπό έχει την αναβάθμιση του εγχώριου κλάδου εστίασης.

Μία τέτοια ακριβώς πρωτοβουλία είναι και τα «σφηνάκια γνώσης» του «Επιταχυντή Δεξιοτήτων Mellon» που με μεγάλη μας χαρά θα φιλοξενήσουμε στο κατάστημά μας (Κεφαλάρι) και τα οποία είμαστε σίγουροι ότι θα δώσουν πραγματικά πολλές απαντήσεις σε όσους ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στον χώρο της εστίασης και να την πάνε και εκείνοι ένα βήμα μπροστά, όπως κάνουν τα Palmie bistro όλα αυτά τα χρόνια»! Δήλωσε η Γενική Διευθύντρια των Palmie Bistro κας. Αλεξία Κουτρουλιά.

Διαφήμιση