Αρχική Ευζωία Εντυπωσιασμένη η νικήτρια του μεγάλου διαγωνισμού Ecozen – Nymfasia Resort

Εντυπωσιασμένη η νικήτρια του μεγάλου διαγωνισμού Ecozen – Nymfasia Resort

0
Διαφήμιση

Τις εντυπώσεις της από τις παροχές και τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου τεσσάρων αστέρων Nymfasia Arcadia Resort, στις παρυφές του ελατοσκέπαστου όρους Μαινάλου στην Βυτίνα Αρκαδίας, που διέμεινε μετά την ανάδειξή της ως νικήτρια στο μεγάλο διαγωνισμό που διοργάνωσε το Ecozen.gr, μοιράστηκε μαζί μας η νικήτρια του διαγωνισμού κα Χατζηκαμπούρη, η οποία είχε και την καλοσύνη να μας αποστείλει φωτογραφικό υλικό.

Ειδικότερα, η κ Χατζηκαμπούρη μας ανέφερε τα εξής: “Ευχαριστώ πολύ το ECOZEN γι’αυτό το υπέροχο διήμερο που μου χάρισε στη Νυμφασία Αρκαδίας καθώς και το Nymfasia Resort γι’αυτή την υπέροχη φιλοξενία! Το ξενοδοχείο εξαιρετικό, το προσωπικό πολύ φιλικό, πάντα με το χαμόγελο και πρόθυμο σε οποιαδήποτε ζήτησή μας! Το φαγητό πολύ ωραίο! Είναι ένα υπέροχο μέρος χαλάρωσης και αναζωογόνησης! Το προτείνω ανεπιφύλακτα!”

Nymfasi Resort 3

 

Nymfasi Resort 2

Nymfasi Resort 1

Nymfasi Resort 4

Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε από τις 29 Μαρτίου έως και τις 9 Απριλίου και αφορούσε τη δωρεάν διαμονή για δύο διανυκτερεύσεις στο γνωστό ξενοδοχείο ξενοδοχείο Nymfasia Arcadia Resort,

Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του, με το πέτρινο περίβλημα και τους μοντέρνους εσωτερικούς χώρους, εντάσσεται πλήρως στον καταπράσινο περιβάλλοντα χώρο.

Το κτίριο είναι βιοκλιματικό ΑΑΑ ενεργειακής κλάσης. H βιοκλιματική αρχιτεκτονική του έγινε με βάση το τοπικό κλίμα, με σκοπό την εξασφάλιση συνθηκών θερμικής και οπτικής άνεσης, αξιοποιώντας την ηλιακή ενέργεια και άλλες ανανεώσιμες πηγές, αλλά και τα φυσικά φαινόμενα του κλίματος.

Με τον όρο “βιοκλιματικός σχεδιασμός” εννοείται ο σχεδιασμός ο οποίος αποσκοπεί στην προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων.

 

Διαφήμιση