Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. Το διεθνές τουρνουά WTF Presidents Cup στηρίζει το ΙΕΚ ΑΚΜΗ & το...

Το διεθνές τουρνουά WTF Presidents Cup στηρίζει το ΙΕΚ ΑΚΜΗ & το Μητροπολιτικό Κολέγιο

0
Διαφήμιση

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, επιβεβαιώνουν για μία ακόμη φορά το χαρακτήρα και τη φιλοσοφία τους, όντας αρωγοί του αθλητισμού σε όλες τις εκφάνσεις του.

Συγκεκριμένα, υποστήριξαν το διεθνές τουρνουά tae- kwon- do 2nd WTF Presidents Cup, που πραγματοποιήθηκε από 27 έως 30 Απριλίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων.

Στο βαθμολογούμενο τουρνουά, κατηγορίας G2, συμμετείχαν συνολικά 2.200 αθλητές, συμπεριλαμβανομένου και περίπου 650 αθλητών από την Ελλάδα. Ολυμπιονίκες, Πρωταθλητές Κόσμου και Ευρώπης, έδωσαν το παρών στην κορυφαία βαθμολογούμενη διοργάνωση tae- kwon- do που πραγματοποιήθηκε εφέτος στην Ελλάδα.

Οι τρεις πρώτοι κάθε κατηγορίας, εξασφάλισαν αυτόματα την παρουσία τους στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών.

Το 2nd WTF Presidents Cup διοργανώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση tae- kwon- do (ETU) και υλοποιήθηκε με την υποστήριξη της Ένωσης tae- kwon- do Νοτίου Ελλάδος (ΕΤΑΝΕ).

Με την υποστήριξη της συγκεκριμένης διοργάνωσης καθώς επίσης και όλων των υπολοίπων που διοργανώνει ο σύλλογος το προσεχές διάστημα, ανακοινώνεται η έναρξη της συνεργασίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και του Μητροπολιτικού Κολλεγίου με τον Πανελλήνιο Αθλητικό Σύλλογο Tae – Qwon- Do.

O Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ θα σταθεί αρωγός εκπαιδευτικά στις δραστηριότητες του συλλόγου, δίνοντας τη δυνατότητα στους αθλητές να «αθληθούν» ΚΑΙ στο ring της εκπαίδευσης και παρέχοντας τους τη δυνατότητα να αποκτήσουν κρατικώς αναγνωρισμένη εκπαίδευση σε όποιο κλάδο σπουδών επιθυμούν και μία διέξοδο επαγγελματικής καριέρας.

Δείτε το πρόγραμμα:

ΜΑΙΟΣ 2017

1. 7ο KIM E LIU, Άνω Λιόσια, 12-15/5

ΙΟΥΝΙΟΣ 2017

1.2ο Κύπελλο ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ, Αθήνα, 16-18/6

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017

1. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων, 29-30/9 & 1/10

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017

1. 8ο KIM E LIU, Άνω Λιόσια, 13-15/10

2. Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Πανελληνίου Συμμετοχής, 19-22/10

Διαφήμιση