Αρχική Ανακύκλωση Στον κόσμο της ανακύκλωσης χαρτιού και το νοσοκομείο Ευαγγελισμός

Στον κόσμο της ανακύκλωσης χαρτιού και το νοσοκομείο Ευαγγελισμός

0
Διαφήμιση

Από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ξεκινά η επέκταση του προγράμματος ανακύκλωσης χαρτιού και σε άλλους δημόσιους χώρους – πέραν των σχολείων και των δημαρχείων….

Συνάντηση της αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Ερμίνας Κυπριανίδου με τη διοικήτρια του νοσοκομείου κα Μητσάκη εστίασαν στη σπουδαιότητα της πρωτοβουλίας υλοποίησης ενός τέτοιου προγράμματος σε μια νοσοκομειακή μονάδα του μεγέθους του “Ευαγγελισμού”.

Ένα πιλοτικό πρόγραμμα που στηρίζεται από τους εργαζόμενους του νοσοκομείου, με στόχο την υλοποίησή του και σε άλλα νοσοκομεία της Αττικής.

Η κα Κυπριανίδου επισήμανε ότι η υλοποίηση του προγράμματος και σε άλλους μεγάλους χώρους εργασίας και συνάθροισης περιλαμβάνεται στο πλαίσιο των δράσεων για τη μετατροπή του μοντέλου διαχείρισης των αποβλήτων, προς της κατεύθυνση της ανακύκλωσης, της βιωσιμότητας και της αποκέντρωσης.

Σημειώνεται ότι η πρωτοβουλία εντάσσεται στη συμμετοχική δράση που αναπτύσσει ο ΕΔΣΝΑ και η Περιφέρεια Αττικής στον τομέα της ανακύκλωσης χαρτιού με το σύστημα Διαλογής στην Πηγή (ΔσΠ), που περιλαμβάνει δράσεις ενημέρωσης για την ανακύκλωση καθώς και την τοποθέτηση ειδικών κάδων από χαρτόνι, σε δημόσια κτίρια.

 

 

Πηγή ΑΜΠΕ

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here