Αρχική Τεχνολογία Schneider Electric: Νέα γενιά αρχιτεκτονικής EcoStruxure

Schneider Electric: Νέα γενιά αρχιτεκτονικής EcoStruxure

0
Διαφήμιση

Η Schneider Electric, παγκόσμιος ειδικός σε θέματα ενεργειακής διαχείρισης και αυτοματισμού, παρουσίασε τη νέα γενιά της αρχιτεκτονικής EcoStruxure™ και της αντίστοιχης πλατφόρμας, η οποία επιτρέπει την παροχή λύσεων ΙοΤ για εφαρμογές κτιριακών αυτοματισμών, δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας, βιομηχανικών εγκαταστάσεων και data centers.

Ανοικτής αρχιτεκτονικής, με μεγάλες δυνατότητες επέκτασης και διαλειτουργικότητας, η νέα βελτιωμένη γενιά EcoStruxure εξασφαλίζει τη σύνδεση των τριών βασικών επιπέδων (core layers) της τεχνολογίας Schneider Electric, ξεκινώντας από τις συνδεδεμένες συσκευές και τον έλεγχο των συσκευών, και φτάνοντας μέχρι τις εφαρμογές, την ανάλυση δεδομένων (analytics) και την υποστήριξη υπηρεσιών.

Η νέα αυτή γενιά EcoStruxure προσφέρει ακόμη υψηλότερη ασφάλεια και αξιοπιστία, μεγαλύτερη αποδοτικότητα, καλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας και περισσότερες δυνατότητες διασύνδεσης για κάθε λειτουργία που βασίζεται σε τεχνολογίες ΙοΤ (IoT-enabled operations).

Ως μέρος αυτής της κυκλοφορίας, η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης την καθιέρωση μίας νέας κοινότητας ομάδων ηγετών στον τομέα της τεχνολογίας, για να μεγιστοποιήσει τα οφέλη που αποκομίζουν οι πελάτες της από τη λειτουργία ενός IoT οικοσυστήματος.

Καινοτομία σε κάθε επίπεδο: Τεχνολογία και Consortium Συνεργασιών

Οι καταξιωμένες εταιρείες τεχνολογίας που επιτρέπουν τη δημιουργία της επόμενης γενιάς των EcoStruxure περιλαμβάνονται παρακάτω:

• Microsoft: Η Schneider Electric αξιοποιεί την cloud πλατφόρμα της Microsoft Azure για την παροχή ψηφιακών υπηρεσιών, εφαρμογών και των analytics της. Το Azure αποτελεί την cloud ‘ραχοκοκαλιά’ για το EcoStruxure, διευκολύνοντας την ανάπτυξη της τεχνολογίας για την πλατφόρμα.

• βIntel: Η Schneider Electric αξιοποιεί τις smart Field Programmable Gateway Arrays (FPGA) συσκευές της Intel για να τροφοδοτήσει τους αισθητήρες και τις συσκευές, τα δίκτυα και τις λύσεις cloud.

Το FPGAs της Intel ενισχύει την απόδοση, τη δύναμη και την ευελιξία της αρχιτεκτονικής EcoStruxure ενεργοποιώντας εξυπνότερες λειτουργίες.

Νέες συνεργασίες επίσης προκύπτουν συνεχώς με εξειδικευμένους παρόχους τεχνολογίας, όπως η Zuora και άλλους ηγέτες της βιομηχανίας παγκοσμίως, όπως η πρόσφατη ανακοίνωση για τη συνεργασία της εταιρείας με την Panasonic, που επιτρέπουν την περαιτέρω προσφορά νέων τεχνολογιών, νέων υπηρεσιών, νέων επιχειρηματικών μοντέλων, με προσανατολισμό στην παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας για τους πελάτες.

Διαφήμιση