Αρχική Τουρισμός - Ταξίδια Ο Αντετοκούνμπο «στέλνει» τους Αμερικανούς στην Ελλάδα!

Ο Αντετοκούνμπο «στέλνει» τους Αμερικανούς στην Ελλάδα!

0
Διαφήμιση

Μεγάλο πλεονέκτημα μεταξύ των Ευρωπαϊκών χωρών, που «στοχεύουν» να απολαύσουν τις διακοπές τους οι Αμερικανοί, έχει δώσει στην Ελλάδα ο ντόρος γύρω από τον Έλληνα παίκτη του μπάσκετ, τον Γιάννη .

Τα κέρδη από την ιστορική πρώτη ελληνική συμμετοχή σε All Star Game του ΝΒΑ δεν τα… εξαργυρώνει μόνο το μπάσκετ της χώρας, αλλά και ο τουρισμός.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτέλεσε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην πρόσφατη «γιορτή» της Νέας Ορλεάνης, όπου συγκεντρώθηκαν τα μεγαλύτερα αστέρια του ΝΒΑ και συνέπεσε με την «high season» των αμερικανικών κρατήσεων προς ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Δύο ημέρες από την ολοκλήρωση του All Star Game τα social media ακόμα καταγράφουν τα… κατορθώματα του «Greek Freak», με το παρατσούκλι του Giannis να έχει… καρφωθεί στο μυαλό των Αμερικανών.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων, όπως αναφέρουν εκπρόσωποι μεγάλων ταξιδιωτικών γραφείων στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όλος αυτός ο ντόρος που γίνεται με τον Αντετοκούνμπο από την αρχή της εφετινής αγωνιστικής περιόδου και είχε ως αποκορύφωμα το All Star Game, έχει δώσει στην Ελλάδα μεγάλο πλεονέκτημα μεταξύ των Ευρωπαϊκών χωρών, που «στοχεύουν» να απολαύσουν τις διακοπές τους οι Αμερικανοί.

Διαφήμιση