Αρχική Έξυπνα & Οικονομικά Πώς να βγάλετε το χνούδι από το παλτό σας

Πώς να βγάλετε το χνούδι από το παλτό σας

0
Διαφήμιση

Η λογική λέει πως όταν θέλουμε να καθαρίσουμε το αγαπημένο μας παλτό που είναι γεμάτο χνούδια και τρίχες –γιατί κάναμε το λάθος να το φορέσουμε με fluffy πουλόβερ που μαδάει ή με faux fur γιλέκο από πάνω του, προσπαθώντας να ζεσταθούμε και να κάνουμε ταυτόχρονα layering- το πάμε καθαριστήριο.

Επειδή, όμως, δεν πρυτανεύει πάντα η κοινή λογική και καμιά φορά μπορεί απλά να σκεφτούμε τι θέλουμε να φορέσουμε λίγα λεπτά μόνο πριν χρειαστεί να φύγουμε από το σπίτι, σου γράφουμε παρακάτω 2 εύκολες, απλές και πρακτικές λύσεις για να το καθαρίσεις και να βγει έξω με το πανωφόρι σου πεντακάθαρο και «άτριχο».

First tip: Σελοτέιπ

Kόβεις ένα κομμάτι από σελοτέιπ ή μονωτική ταινία και το κολλάς πάνω στο ρούχο που θες να καθαρίσεις.

Το χνούδι θα κολλήσει πάνω του και με το που το τραβήξεις θα απομακρυνθεί από το ρούχο. Ερασιτεχνικός τρόπος ναι, αλλά πρακτικός!

Second tip: Boύρτσα

Όχι αυτές με τις οποίες χτενίζεις τα μαλλιά σου, μην μπερδευτείς. Εδώ καλά-καλά δεν προλαβαίνεις να καθαρίσεις το παλτό, δεν χρειάζεται να μπαίνεις πάλι για λούσιμο.

Μιλάμε για ειδικές βούρτσες για καθαρισμό ρούχων που υπάρχουν στο εμπόριο, είναι οικονομικές και λειτουργούν περίπου όπως το σελοτέιπ.

Βουρτσίζουμε δηλαδή τα ρούχα μας και τα χνούδια κολλάνε πάνω στη βούρτσα αφήνοντας το ύφασμα καθαρό.

 

 

 

Πηγές: http://www.wikihow.com/Remove-Lint-from-Clothes, queen

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here