Αρχική Ελληνικά Προϊόντα “Εγγυημένη Σύνταξη Ατυχήματος ”: Πρωτοποριακό Πρόγραμμα από την INTERLIFE

“Εγγυημένη Σύνταξη Ατυχήματος ”: Πρωτοποριακό Πρόγραμμα από την INTERLIFE

0
Διαφήμιση

Ένα νέο ασφαλιστικό προϊόν στην ελληνική αγορά, το Πρόγραμμα «Εγγυημένη Σύνταξη Ατυχήματος» λόγω Απώλειας Ζωής από Ατύχημα ή και Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας από Ατύχημα έχει δημιουργήσει η INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, στο πλαίσιο της προσπάθειάς της για την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών των πελατών της.

Το Πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για να εξασφαλίζει στον ασφαλιζόμενο ή στο δικαιούχο αρχικά ένα μεγάλο εφάπαξ και στη συνέχεια ένα μηνιαίο εισόδημα (µια εγγυημένη Σύνταξη για 10 έτη).

Στο Πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν άνδρες και γυναίκες, από 18 έως 60 ετών, ενώ η κάλυψη παρέχεται μέχρι το 67ο έτος της ηλικίας του ασφαλισμένου.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την ένταξη στο Πρόγραμμα δεν απαιτούνται ιατρικές εξετάσεις, ενώ η καταβολή των ασφαλίστρων μπορεί να γίνεται και µε χρήση πιστωτικής κάρτας σε 12 άτοκες δόσεις.

Η INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ προσφέρει αυτό το Πρόγραμμα ως ανεξάρτητο προϊόν στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά.

Το εξαιρετικά χαμηλό ασφάλιστρο σε συνδυασμό µε την υψηλή κάλυψη που προσφέρει, καθώς και οι συνοπτικές και γρήγορες διαδικασίες καθιστούν το Πρόγραμμα «Εγγυημένη Σύνταξη Ατυχήματος», πρωτοποριακό στο είδος του.

Διαφήμιση