Αρχική Έξυπνα & Οικονομικά Πώς να αναβαθμίσετε τα χειμωνιάτικα looks σας σε 6 απλά βήματα

Πώς να αναβαθμίσετε τα χειμωνιάτικα looks σας σε 6 απλά βήματα

0
Διαφήμιση

To κομψό ντύσιμο το χειμώνα είναι δύσκολο, γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σου δώσουμε 6 απλούς και εύκολους τρόπους, ώστε να αναβαθμίσεις όλα τα καθημερινά σου σύνολα και να πας στη δουλειά ζεστά και chic ντυμένη.

Πρώτο βήμα: Φόρεσε ένα ξεχωριστό παλτό

Ακόμα και αν φοράς ένα jean και ένα μονόχρωμο μπλουζάκι, με ένα animal printed παλτό, το σύνολό σου θα πάρει κάτι από Λονδρέζικη αισθητική και το look σου θα θυμίζει Kate Moss.

Δεύτερο βήμα: Kάνε layering

Aλλά όχι με πολύ χοντρά ρούχα. Προτίμησε να φορέσεις πολλά και λεπτά κομμάτια μαζί ώστε να μην προσθέσεις εξτρά όγκο στη σιλουέτα σου αλλά να κάνεις fashion statement.

Tρίτο βήμα: Bάλε ζεστά αξεσουάρ

Σκούφο, κασκόλ, γάντια, ακόμα και αυτάκια ή snood, θα δώσουν στο look σου την χειμωνιάτικη θαλπωρή που θα το κάνει να ξεχωρίζει. Επίσης αν διαλέξεις πολύχρωμα αξεσουάρ είναι μια girly προσθήκη στα σκούρα, συμβατικά σύνολά σου.

Τέταρτο βήμα: Δώσε σημασία στη επιλογή του καλσόν

Αν δεν θέλεις να φορέσεις καλσόν-δίχτυ, που είναι πολύ της μόδας, μπορείς να «παίξεις» με οπάκ, πολύχρωμα ή με funky μοτίβα. Δοκίμασε, πχ. Να φορέσεις ένα μονόχρωμο φόρεμα με ένα καλσόν σε έντονη, φλούο απόχρωση και θα δει όλο το στυλ σου να αλλάζει.

Πέμπτο βήμα: Προτίμησε ένα total μάλλινο look

Αν δεν το βάλεις τώρα που η θερμοκρασία πέφτει κάτω από τους μηδέν βαθμούς Κελσίου, πότε θα το βάλεις; Mία μάλλινη, midi φούστα με ασορτί πουλόβερ είναι elegant και σοφιστικέ επιλογή.

 

 

Πηγή: briefingnews

Διαφήμιση