Αρχική Τουρισμός Αυξήθηκε η επιβατική κίνηση στους προορισμούς που εξυπηρετεί η Sky Express

Αυξήθηκε η επιβατική κίνηση στους προορισμούς που εξυπηρετεί η Sky Express

0
Διαφήμιση

Η δραστηριοποίηση της Sky Express σε νέους προορισμούς είχε ως αποτέλεσμα την τόνωση της εσωτερικής κίνησης και την ενίσχυση της περιφέρειας.

Όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία της ΥΠΑ και του Αερολιμένα Αθηνών, τους δύο τελευταίους μήνες του 2016, σημειώθηκε σημαντική αύξηση στην επιβατική κίνηση στους προορισμούς τους οποίους εξυπηρετεί πλέον η Sky Express, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

Ειδικότερα, για τους προορισμούς που υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία, το Νοέμβριο η αύξηση ήταν της τάξης του 15% και για το Δεκέμβρη της τάξης του 37%, ενώ οι προορισμοί που σημείωσαν τη μεγαλύτερη αύξηση στην επιβατική κίνηση αυτούς τους μήνες ήταν η Σάμος, η Πάρος, η Χίος, η Σκιάθος και η Σύρος.

Για τη Sky Express αποτελεί βασικό μέλημα και μέρος της στρατηγικής της, η στήριξη και η ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών που εξυπηρετεί, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Μέσω συνεργασιών, όπως αυτή που ανακοίνωσε πρόσφατα με τη Germania, συνδέει τους προορισμούς της με το εξωτερικό προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω την τουριστική τους κίνηση.

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης, οι επιβάτες της Sky Express απολαμβάνουν VIP treatment από το πρώτο μίλι τους, έχοντας πρόσβαση στα Lounge της εταιρείας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ στη τιμή του ναύλου τους συμπεριλαμβάνεται πάντα δωρεάν μία αποσκευή και μία χειραποσκευή.

Η εταιρεία που έχει βραβευτεί με το “ERA Silver Award” και ως η “ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία για το 2015” πρόσφατα δημιούργησε και εκτελεί ένα διευρυμένο πρόγραμμα πτήσεων σε 25 Ελληνικούς προορισμούς..

 

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here