Αρχική Επιχειρείν Χριστουγεννιάτικα Δώρα στα καταστήματα Vodafone!

Χριστουγεννιάτικα Δώρα στα καταστήματα Vodafone!

0
Διαφήμιση

 

Και φέτος στις γιορτές όσοι επισκεφτούν τα καταστήματα Vodafone, γεμίζουν δώρα και χαρά για αυτούς και την οικογένεια τους.

 

Συγκεκριμένα, με κάθε αγορά συσκευής Vodafone Smart Tablet ή Smartphone, Sony & Huawei Smartphone και έως 31/12 όλοι μπορούν να αποκτήσουν Δωρεάν την αποκλειστική υπηρεσία Vodafone Replace και επιπλέον 1 Χρόνο Επέκταση Εγγύησης.

 

To Vodafone Replace παρέχει εντελώς δωρεάν αντικατάσταση συσκευής με μία ίδιου τύπου εντός 24ώρου σε περιπτώσεις όπως κλοπή, σπάσιμο, πυρκαγιά, αλλά και ζημιές από επαφή με άμμο ή νερό και αυξομείωση τάσης ρεύματος.

 

Οι πελάτες Vodafone βγαίνουν διπλά κερδισμένοι αφού επωφελούνται και με έναν χρόνο επέκταση στην εγγύηση του κατασκευαστή της συσκευής που αγοράζουν.

 

Η υπηρεσία Vodafone Replace και o 1 Χρόνος Eπέκταση Eγγύησης έρχεται να συμπληρώσει μια σειρά από υπηρεσίες της Vodafone με σκοπό μία ξέγνοιαστη και ευχάριστη εμπειρία για τον πελάτη.

Επιπλέον, η Vodafone προσφέρει με κάθε νέα ή ανανέωση σύνδεσης σε Vodafone Home double play VDSL έως και τις 9/01 Δώρο ένα Tablet Lenovo Yoga 3, 8’’ και δίνει την δυνατότητα σε όλους να απολαύσουν αξεπέραστες ταχύτητες VDSL έως 50Mbps από το νέο τους Tablet.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.vodafone.gr/

 

 

 

 

 

Διαφήμιση