Αρχική Πολιτισμός Βραβεία, κύπελλα και αριστεία στους διαγωνισμούς φυσικής σε 95 μαθητές του Ελληνικού...

Βραβεία, κύπελλα και αριστεία στους διαγωνισμούς φυσικής σε 95 μαθητές του Ελληνικού Κολεγίου Θεσσαλονίκης

0
Διαφήμιση

 Το 2016 είναι και αυτό μια χρονιά βραβείων, επιτυχιών και διακρίσεων για τις ομάδες και τους μαθητές του Ελληνικού Κολεγίου Θεσσαλονίκης που πήραν μέρος σε σχολικούς αγώνες και ετήσιους μαθητικούς διαγωνισμούς.

 Στον Διαγωνισμό Φυσικής 2016 της Ένωσης Φυσικών Βορείου Ελλάδος 18 μαθητές της Α, Β και Γ’ Γυμνασίου του Ελληνικού Κολεγίου απέσπασαν αριστεία και βραβεία καθώς και 26 μαθητές της ΣΤ Δημοτικού.

Στον μακρύ κατάλογο των επιτυχιών και βραβευμένων επιδόσεων του Ελληνικού Κολεγίου στην Φυσική προστίθενται τα ονόματα 6 μαθητών του Λυκείου και 16 μαθητών του Γυμνασίου που πρώτευσαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών. Επίσης στον Διαγωνισμό Φυσικής «Αριστοτέλης 2016» βραβεύτηκαν 11 μαθητές του Λυκείου και 13 μαθητές Γυμνασίου του Ελληνικού Κολεγίου.

Την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο που οδηγεί και σε πρόκριση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο 16ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού κατέκτησε η ομάδα Γυμνασίου του Ελληνικού Κολεγίου Θεσσαλονίκης.

Το Ελληνικό Κολέγιο εκφράζει τα συγχαρητήρια για την προσπάθεια των μαθητών και μαθητριών του και εύχεται κάθε επιτυχία στους στόχους τους.

 

Διαφήμιση