Αρχική Έξυπνα & Οικονομικά Πως θα καταλάβετε ότι τα μαλλιά σας είναι υγιή

Πως θα καταλάβετε ότι τα μαλλιά σας είναι υγιή

0
Διαφήμιση

Καθημερινά στη ρουτίνα ομορφιάς μας αν υπάρχει κάτι που ταλαιπωρούμε περισσότερο, αυτό αναμφίβολα δεν είναι άλλο από τα μαλλιά…

 

Εφαρμόζονται συνεχώς τόσα προϊόντα styling, που τα καταστρέφουν και δεν τα αφήνουν να αναπτυχθούν σωστά. Αν μάλιστα σκεφτούμε και το πόσο συχνά βάφονται, τότε σίγουρα μιλάμε για την απόλυτη καταστροφή.

 

Πως θα σας φαινόταν όμως, αν σας λέγαμε πως υπάρχει ένα τρικ για να καταλάβετε εάν τα μαλλιά σας είναι υγιή ή όχι; Είναι πραγματικά πολύ εύκολο και απλό. Να τι πρέπει να κάνετε:

 

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα ποτήρι με νερό και μία τρίχα από τα μαλλιά σας. Σιγουρευτείτε ότι το ποτήρι είναι γεμάτο (τουλάχιστον ¾ νερό), πάρτε μία τρίχα σας και ρίξτε τη στο νερό. Εάν η τρίχα επιπλεύσει, τότε τα μαλλιά σας είναι υγιή.

 

Αν όμως βυθιστεί, τότε σημαίνει πως έχουν τα προβληματάκια τους. Αυτό σημαίνει ότι οι θύλακες των μαλλιών σας είναι πορώδεις, ότι απορροφάνε δηλαδή, όλες τις χημικές ουσίες από τα προϊόντα styling που βάζετε στα μαλλιά σας.

 

Αυτό που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε μία ή δύο φορές την εβδομάδα μία μάσκα (είτε diy, είτε του εμπορίου) για να ενισχύσετε τα εξωτερικά στρώματα των μαλλιών σας.

 

Και εννοείται θα ήταν πολύ καλύτερο, εάν σταματούσατε να τα βάφετε για λίγο καιρό και να μη χρησιμοποιείτε πιστολάκι.

 

 

 

 

 

Πηγή: http://www.livestrong.com/article/15853-do-hair/, queen,

 

 

 

Διαφήμιση