Αρχική Επιστήμη Μην βάζετε συνοδηγό τα παιδιά κάτω των 13 ετών….κινδυνεύουν! – Δείτε το...

Μην βάζετε συνοδηγό τα παιδιά κάτω των 13 ετών….κινδυνεύουν! – Δείτε το βίντεο

0
Διαφήμιση

 

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα παιδιά που είναι μικρότερα από 13 ετών δεν πρέπει να κάθονται στο κάθισμα του συνοδηγού γιατί ο αερόσακος του αυτοκινήτου σε περίπτωση σύγκρουσης θα τα χτυπήσει τόσο που θα υπάρχει κίνδυνος είτε αναπηρίας είτε ακόμα και θανάτου.

 

Ελέγχοντας στοιχεία των Αρχών, οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι σε όσα ατυχήματα είχαν εμπλακεί παιδιά τα οποία κάθονταν στη θέση του συνοδηγού οι τραυματισμοί τους ήταν σε μεγάλο βαθμό θανάσιμοι και από όσα είχαν διασωθεί τα περισσότερα ήταν ανάπηρα.

 

Όπως ανάφερα οι ειδικοί, με τη μελέτη αυτή συμφωνεί και μια παλαιότερη καταγραφή που έγινε στις ΗΠΑ το 2000 και η οποία έδειξε ότι 105 άτομα τραυματίστηκαν θανάσιμα, εκ των οποίων το 93% ήταν παιδιά κάτω των 12 ετών.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=kGjk-me4Og4

 

 

 

 

 

Πηγές: http://www.chop.edu/pages/air-bags http://www.babycenter.com/404_when-can-my-child-safely-ride-in-the-front-seat-of-a-car_69792.bc https://www.healthychildren.org/English/safety-prevention/on-the-go/Pages/Air-Bag-Safety.aspx http://www.babycentre.co.uk/a396/are-airbags-dangerous-for-children

 

 

 

Διαβάστε επίσης:  Γαλαξίες στην "κοσμική αυγή" κρυμμένοι ...πίσω από τη σκόνη
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία… συμφωνούν και οι επιστήμονες
Επόμενο άρθροΑΛΥΣΙΑ: Ο υπολογιστής που δημιουργεί μελωδίες και συνθέτει οποιοδήποτε στίχο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here