Αρχική Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας Α.Π.Ε Η συμβολή του Ομίλου Goldair στην προστασία του περιβάλλοντος μέσω των ΑΠΕ

Η συμβολή του Ομίλου Goldair στην προστασία του περιβάλλοντος μέσω των ΑΠΕ

0
Διαφήμιση

 

Η θυγατρική εταιρεία του ομίλου Goldair, Goldeco, δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, υλοποίηση και διαχείριση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, εστιάζοντας, στην ηλιακή και υδροηλεκτρική ενέργεια καθώς και στις μονάδες παραγωγής βιοαερίου, συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος.

 

Η Goldeco διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο έργων ΑΠΕ με συνολική ισχύ 4 MW. H εταιρεία από το 2011 διαθέτει σε λειτουργία φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 1 MW στον Ασπρόπυργο Αττικής. Για το 2017 αναμένεται η κατασκευή ενός υδροηλεκτρικού έργου στο Νομό Σερρών, ισχύος 2MW.

 

Η εταιρεία, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες προς τρίτους όπως μετρήσεις ρύπων και ενεργειακής απόδοσης σε συνεργασία με το ΕΜΠ, καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες προς ενδιαφερόμενους επενδυτές στο χώρο των ΑΠΕ και του περιβάλλοντος γενικότερα.

 

Παράλληλα, η θυγατρικής της Rail Cargo Logistics Goldair, έγινε η πρώτη ιδιωτική εταιρεία στην Ελλάδα με άδεια από την Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων να πραγματοποιεί σιδηροδρομικές μεταφορές.

 

Εντός των πρώτων μηνών του 2017 η εταιρεία αναμένει να αποκτήσει όλα τα πιστοποιητικά ασφαλείας και παράλληλα με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης των μηχανοδηγών και του υπόλοιπου προσωπικού, θα ξεκινήσει με τις δικές της λοκομοτίβες αυτή την εξαιρετικής σημασίας δραστηριότητα τόσο για την ίδια όσο και για την Ελληνική οικονομία γενικότερα.

 

Διαφήμιση