Αρχική Καινοτομία Αεροπλάνα με καμπίνες τρανσφόρμερς – Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο

Αεροπλάνα με καμπίνες τρανσφόρμερς – Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο

0
Διαφήμιση

 

Η Airbus παρουσίασε τα σχέδια ενός νέου επαναστατικού τύπου επιβατηγού αεροσκάφους που θέλει να ρίξει σύντομα στην αεροπορική βιομηχανία.

 

 

 

Το σκάφος αυτό θα διαθέτει μια σειρά από υπομονάδες που θα έχουν την ικανότητα να ανοιγοκλείνουν με την καμπίνα των επιβατών να αναπροσαρμόζεται αναλόγως κάθε φορά που κάποια τέτοια υπομονάδα θα κάνει την εμφάνιση της.

 

 

 

H Airbus θέλει να τοποθετήσει στα αεροσκάφη διαφόρων ειδών υπομονάδες.

 

 

 

Θα υπάρχουν υπομονάδες που ανοίγοντας θα εμφανίζονται κουκέτες ώστε οι επιβάτες να ξαπλώνουν. Θα υπάρχουν υπομονάδες που θα λειτουργούν ως μπαρ, ως γυμναστήρια ακόμη και ως… σπα!

 

 

 

Το άνοιγμα κάθε υπομονάδας θα γίνεται με βάση τις ανάγκες της εκάστοτε πτήσης. Αν δηλαδή πρόκειται για μια πτήση που διαρκεί πολλές ώρες θα έχει προβλεφθεί να υπάρχει υπομονάδα με κουκέτες αν πρόκειται για μια κοντινή πτήση θα κάνει την εμφάνιση της η υπομονάδα του μπαρ κοκ.

 

 

 

Σύμφωνα με τα στελέχη της Airbus στα αεροσκάφη αυτά δεν θα υπάρχει πρώτη θέση, business class κλπ αλλά σε κάθε τομέα του αεροσκάφους θα τοποθετείται κάθε φορά διαφορετική υπομονάδα.

 

 

 

Το αν το κόστος για να ταξιδέψει κάποιος με ένα τέτοιο σκάφος θα είναι αυξημένο δεν έχει γίνει ακόμη γίνει γνωστό.

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=dx8i0kiUYVo

 

 

 

 

 

Πηγή: http://www.travelweekly.com/Travel-News/Airline-News/Regionals-increase-pilots-pay-but-will-it-be-enough-to-end-shortage http://www.travelandleisure.com/culture-design/a3-modular-aircraft-cabin, tovima.gr

 

Διαφήμιση