Αρχική Ειδήσεις Μια νέα υπηρεσία τηςε Vodafone: Το Vodafone One Net

Μια νέα υπηρεσία τηςε Vodafone: Το Vodafone One Net

0
Διαφήμιση

Η Vodafone πρωτοπορεί και παρουσιάζει στην Ελλάδα το One Net, μια καινοτόμο υπηρεσία που υπόσχεται μείωση του κόστους, αύξηση της παραγωγικότητας, ευελιξία και αδιάλειπτη επικοινωνία για όλους τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις, ενώνοντας την σταθερή με την κινητή τηλεφωνία των επιχειρήσεων και καταργώντας τα παραδοσιακά τηλεφωνικά κέντρα.

Το Vodafone One Net αποτελεί μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα επικοινωνίας που ενσωματώνει τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα στο τηλεφωνικό κέντρο που φιλοξενείται στο Cloud της Vodafone, προσφέροντας όλες τις νέες τεχνολογίες μέσων πρόσβασης (VDSL, 4G και οπτική ίνα). Έτσι απελευθερώνει τις επιχειρήσεις από την υποχρέωση αγοράς και συντήρησης ενός τηλεφωνικού κέντρου και πετυχαίνει σημαντική μείωση του λειτουργικού τους κόστους.

Η υπηρεσία απευθύνεται σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις κάθε μεγέθους που θέλουν να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους προσφέροντας αδιάλειπτη επικοινωνία από οποιαδήποτε συσκευή, σταθερή ή κινητή.

Δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να χρησιμοποιούν μόνο την κινητή συσκευή για να δέχονται και να πραγματοποιούν κλήσεις τόσο από τον σταθερό αριθμό του γραφείου όσο και από κινητό αριθμό.

Επίσης διασφαλίζει ότι η επιχείρηση δε μένει ποτέ από σταθερή τηλεφωνία και internet αφού δίνει τη δυνατότητα αυτόματης ενεργοποίησης εφεδρικής σύνδεσης 4G.

Τέλος προσφέρει τις πιο σύγχρονες λειτουργίες τηλεφωνικού κέντρου, όπως φωνητική πύλη (IVR) και μοναδικά εργαλεία διαχείρισης κλήσεων από IP τηλεφωνικές συσκευές.

Ήδη, η λύση One Net αποτελεί επιλογή σημαντικών εταιρικών πελατών της Vodafone σε ολόκληρη την Ευρώπη αποδεικνύοντας την κορυφαία αξία και την καινοτομία της μοναδικής αυτής λύσης, όπως είναι η ισπανική τράπεζα BBVA, με 29,000 θέσεις εργασίας One Net.

 

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here