Αρχική Τουρισμός Η «Συμμαχία για την Ελλάδα» στηρίζει τον ΕΟΤ στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού...

Η «Συμμαχία για την Ελλάδα» στηρίζει τον ΕΟΤ στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού World Travel Market 2016

0
logo symmaxia

Τις προσπάθειες του ΕΟΤ για την προβολή της χώρας μας, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού World Travel Market, η οποία θα διεξαχθεί στις 7-9 Νοεμβρίου 2016 στο Λονδίνο, στηρίζει η  «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» με την συνδρομή των μελών της.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εκθέσεις της τουριστικής βιομηχανίας που πραγματοποιείται σε ετήσια βάση.

Η έκθεση θα λάβει χώρα στο εκθεσιακό κέντρο ExCel του Λονδίνου και αποτελεί το κορυφαίο τουριστικό γεγονός της Μεγάλης Βρετανίας. Απευθύνεται μόνο σε εμπορικούς επισκέπτες και θα διαρκέσει τρεις ημέρες Δευτέρα – Τετάρτη.

Ο ΕΟΤ θα έχει έντονη παρουσία με περίπτερο στην έκθεση και με εκδηλώσεις που θα διοργανώσει εντός του περιπτέρου.

Η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του ΕΟΤ, για την στήριξη και την προβολή Ελληνικών τοπικών προϊόντων μέσα από τα μέλη του.

Οι εταιρείες NESTLE, ΟΥΖΟ ΠΛΩΜΑΡΙ, ΔΕΛΤΑ, VOLCAN, ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ θα ενισχύσουν το περίπτερο του ΕΟΤ με τα προϊόντα τους, που θα διατεθούν για φιλοξενία στους επισκέπτες, όπως ο ελληνικός καφές Λουμίδης και ο NesCafe, το ούζο Πλωμάρι, τα γιαούρτια Δέλτα, οι μπύρες Volcan, και προϊόντα της εταιρείας Καραμολέγκος,

Επαγγελματίες απ’ όλους τους κλάδους του τουρισμού και από διάφορα μέρη του κόσμου, συναντώνται με σκοπό να δικτυωθούν και ν’ αποκτήσουν καλύτερες προσβάσεις στην παγκόσμια τουριστική αγορά.

Η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, με άξονες δράσης τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τον τουρισμό, το περιβάλλον και τον εθελοντισμό.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο www.symmaxiagiatinellada.gr.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here