Αρχική Ειδήσεις Δημοσιεύθηκε η διακήρυξη ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου

Δημοσιεύθηκε η διακήρυξη ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου

0
Διαφήμιση

Στα σκαριά μπαίνει το αναπτυξιακό έργο Ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου καθώς αρχίζει η διαγωνιστική διαδικασία, με τη δημοσίευση της διακήρυξης του διαγωνισμού του έργου «Ολοκληρωμένη Ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου Υποέργο Ι», προϋπολογισμού 150 εκατομμυρίων ευρώ, στην επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (TED).

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, δηλώνεται ότι υπερβαίνοντας όλα τα τεχνικά και γραφειοκρατικά προσκόμματα, η ΠΑ προχωρά στη δημοπρασία αυτού του σημαντικού έργου, διεξάγοντας τον πρώτο μεγάλο διαγωνισμό με τον νέο νόμο για τις δημόσιες συμβάσεις έργων.

Πρόκειται για έργο με υπερτοπικό δημόσιο χαρακτήρα, το οποίο θα θωρακίσει αντιπλημμυρικά την ευρύτερη περιοχή Μοσχάτου – Ταύρου, Καλλιθέας, εξασφαλίζοντας την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στη θάλασσα.

Το έργο, που εκτελεί η Περιφέρεια, έχει έντονο αναπτυξιακό χαρακτήρα, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση ολόκληρης της Αττικής, δίνοντας έμφαση στο παράκτιο μέτωπό της, καθιστώντας το αναπόσπαστο μέρος και συνέχεια του αστικού της ιστού.

 

Πηγή: typospeiraiws

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here