Αρχική Ειδήσεις Τριπλή διάκριση για Quest στα Responsible Business Awards 2016

Τριπλή διάκριση για Quest στα Responsible Business Awards 2016

0
Διαφήμιση

Δύο χρυσές βραβεύσεις και μία χάλκινη απέσπασε συνολικά ο Όμιλος Quest στα βραβεία Responsible Business Awards 2016 που διοργάνωσαν η Boussias Communications και η έκδοση Marketing Week.

Η ACS και η IQbility τιμήθηκαν με χρυσά βραβεία στις κατηγορίες «Ανταπόκριση σε Έκτακτη Ανάγκη» και «Μακροπρόθεσμη Επένδυση Εθνικής Εμβέλειας» αντίστοιχα, ενώ χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Μακροπρόθεσμη Επένδυση Τοπικής / Περιφερειακής Εμβέλειας» απονεμήθηκε στον Όμιλο Quest για τις εκπαιδευτικές του δράσεις.

Η ACS διακρίθηκε για την ευαισθητοποίησή της στις πρωτόγνωρες και έκτακτες συνθήκες που επικρατούσαν στη χώρα στα τέλη του 2015 λόγω τις τεράστιας καθημερινά προσέλευσης προσφύγων.

Γνωρίζοντας τις ελλείψεις σε πρωταρχικά βασικά αγαθά που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες, αποφάσισε να προχωρήσει σε ένα πρόγραμμα στήριξης και ένωσε τις δυνάμεις της με επιλεγμένους φορείς, οργανισμούς και εταιρείες για αυτό το σκοπό.

Οι φορείς που επιλέχθηκαν για συνεργασία ήταν «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η «Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων» και το Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, καθώς και οι εταιρείες Oriflame και TOYOTA.

Μεταξύ άλλων, μεταφέρθηκαν τρόφιμα, γάλατα μακράς διαρκείας, σκεπάσματα, παιδικά ρούχα, υποδήματα, είδη καθημερινής υγιεινής, φάρμακα και είδη καθαριότητας.

Το εκκολαπτήριο της IQbility επιβραβεύτηκε ως η μοναδική ιδιωτική πρωτοβουλία ελληνικής επιχείρησης που επενδύει συστηματικά στο μετοχικό κεφάλαιο ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων.

Η IQbility έχει υποστηρίξει πολλαπλά επτά υψηλής δυναμικής επιχειρηματικές ομάδες, με επιπλέον επένδυση στις πέντε από αυτές, ενώ έχει δημιουργήσει περισσότερες από 60 εξειδικευμένες θέσεις εργασίας.

Πέρα από την ώθηση των επιχειρηματικών ομάδων, η συνεισφορά της IQbility είναι ουσιαστικής σημασίας, τόσο για την ελληνική αγορά και την κοινωνία, όσο και για τη δημιουργία ποιοτικής επιχειρηματικής κουλτούρας, αλλά και την ανάδειξη της ελληνικής τεχνογνωσίας και υλοποιημένης καινοτομίας στο διεθνές επιχειρηματικό στερέωμα.

Ως προς το τελευταίο, η γρήγορη πρόσβαση των νέων προϊόντων στις διεθνείς αγορές ευνοείται, τόσο και μέσω συνεργειών με τις εταιρείες του Ομίλου Quest όσον και μέσω τρίτων συνεργαζόμενων συμβούλων και angel investors.

Κατά τη διάρκεια της 35ετούς παρουσίας του στην αγορά, ο Όμιλος Quest έχει επενδύσει πολλαπλά στην Εκπαίδευση, ενώ σήμερα οι εταιρείες του Ομίλου υλοποιούν στρατηγικές δράσεις εστιασμένες στην Εκπαίδευση που αναβαθμίζουν την ποιότητά της, ενθαρρύνουν την αριστεία και την ένταξη στην αγορά εργασίας και ενισχύουν με πολλούς τρόπους το έργο της.

Η διάκριση αφορά τις δράσεις του Ομίλου Quest για την Εκπαίδευση και συγκεκριμένα το πρόγραμμα εκπαιδευτικών επισκέψεων «Συναρμολογώντας τον Υπολογιστή Quest», το έργο της ψηφιοποίησης της εκπαιδευτικής ύλης βασικών σχολικών μαθημάτων του Δημοτικού και του Γυμνασίου για το λειτουργικό σύστημα iOS της Apple και η πλατφόρμα εκπαιδευτικών εφαρμογών και ψηφιοποιημένων βιβλίων www.edupad.gr.

Η τριπλή βράβευση των κοινωνικά προσανατολισμένων δράσεων του Ομίλου Quest και των εταιρειών ACS και IQbility αντανακλούν τη στενή σχέση ανάμεσα στο επιχειρείν και στο ευ ποιείν.

Διαφήμιση