Αρχική Ειδήσεις ΣΕΠΕ: Δυο ελληνικές διακρίσεις στα WITSA Global ICT Excellence Awards 2016

ΣΕΠΕ: Δυο ελληνικές διακρίσεις στα WITSA Global ICT Excellence Awards 2016

0

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) ανακοίνωσε την τιμητική διάκριση των δύο ελληνικών υποψηφιοτήτων, που υποβλήθηκαν από το Σύνδεσμο, στο πλαίσιο της διοργάνωσης των WITSA Global ICT Excellence Awards 2016, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στις 4 Οκτωβρίου, στη Μπραζίλια, της Βραζιλίας.

Οι δύο υποψηφιότητες που διακρίθηκαν στην κατηγορία “Private Sector ICT Excellence Award”, είναι του Ομίλου ΟΤΕ και της SingularLogic.

Παράλληλα, στο πλαίσιο των αρχαιρεσιών για το Executive Committee του WITSA της περιόδου 2016 – 2018, ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΠΕ, κύριος Γιάννης Σύρρος, επανεκλέχθηκε, για τρίτη συνεχόμενη φορά, Αντιπρόεδρος του WITSA για την Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος ΟΤΕ βραβεύθηκε για το έργο του Data Center του Ομίλου Coca-Cola HBC στην Ελλάδα, το οποίο υποστηρίζει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες σε 28 χώρες. Ο Chief Commercial Officer Business Segment Ομίλου ΟΤΕ, κύριος Γρηγόρης Χριστόπουλος, δήλωσε:

Το data center του Ομίλου Coca-Cola Hellenic αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά έργα ΙCT στη χώρα, μία επένδυση ύψους €43 εκατ.

Η βράβευση αυτή αποδεικνύει γιατί ο Όμιλος ΟΤΕ αποτελεί συνεργάτη επιλογής για κάθε επιχείρηση που αναζητά τεχνολογικά προηγμένες και αξιόπιστες λύσεις ICT.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που μέσα από τις εγκαταστάσεις και τα δίκτυά μας θα υποστηρίζουμε την επιχειρηματική λειτουργία ενός Ομίλου με τόσο μεγάλο εύρος δραστηριοποίησης”.

Αντίστοιχα, η SingularLogic διακρίθηκε για την ταχύτατη, αξιόπιστη και ποιοτική συλλογή, επεξεργασία και μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων, που αναλαμβάνει και υλοποιεί από το 1981 έως σήμερα με μεγάλη επιτυχία, για το Υπουργείο Εσωτερικών. Από την πλευρά της SingularLogic, ο Διευθύνων Σύμβουλος, κύριος Σταύρος Κρασαδάκης, σχολιάζοντας τη βράβευση της εταιρίας, δήλωσε:

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για αυτή τη διεθνή διάκριση, γιατί αποτελεί μια επιπλέον αναγνώριση των προσπαθειών που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια για να υλοποιούμε ένα τόσο σημαντικό και πολύπλοκο διαχειριστικά και τεχνολογικά έργο με αξιοπιστία, και ακεραιότητα.

Στη χρονική αυτή περίοδο, επενδύαμε ανελλιπώς στη συνεχή αναβάθμιση των τεχνολογικών μας υποδομών, στη διαρκή εξέλιξη του λογισμικού, στην εισαγωγή καινοτόμων λύσεων, στην υψηλή κατάρτιση ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και στη βελτιστοποίηση των λειτουργιών και διαδικασιών για έγκυρη και βελτιωμένη ταχύτητα των εκλογικών αποτελεσμάτων”.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here