Αρχική Ειδήσεις Διεθνής συνάντηση για την παραγωγή και τις εξαγωγές βασικών γεωργικών προϊόντων

Διεθνής συνάντηση για την παραγωγή και τις εξαγωγές βασικών γεωργικών προϊόντων

0

Το 1ο Agricultural Commodities Conference, διοργανώνεται την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016, στην Αθήνα (Radisson Βlu Park Hotel) με στόχο να φέρει για πρώτη φορά κοντά την ελληνική αγορά με τις διεθνείς εξελίξεις σε Ευρώπη, Βαλκάνια, Β. Αφρική και Μέση Ανατολή και θα αποτελέσει τη διεθνή συνάντηση για την παραγωγή και το εμπόριο βασικών γεωργικών προϊόντων.

Στο συνέδριο θα αναλυθούν οι παράγοντες που διαμορφώνουν διεθνώς τις τιμές των βασικών αγαθών και των ναύλων και η λειτουργία των Χρηματιστηρίων εμπορευμάτων.

Ακόμη, θα συζητηθεί το πού κρύβονται οι κίνδυνοι στο διεθνές εμπόριο και πώς μπορεί να μετριαστεί το ρίσκο των διεθνών συναλλαγών (ασφαλίσεις πιστώσεων – ασφαλίσεις εμπορευμάτων), καθώς και οι απαιτήσεις Αγοραστών και Παραγωγών άλλων χωρών (Βαλκανικών, Αραβικών, Ευρωπαϊκών).

Η Alessandra Pallottelli, keynote speaker του συνεδρίου, Institutional Relations and Development, Italian Online Commodities Exchange, θα μοιραστεί την εμπειρία της για τις on-line πλατφόρμες συναλλαγών βασικών αγαθών στην ιταλική αγορά, ενώ βασικοί ομιλητές του συνεδρίου είναι οι Παναγιώτης Φρουντζής, Πρόεδρος Δ.Σ. ΟΑΕΠ, και Ιωάννης Χανιωτάκης, Διευθυντής Ανάπτυξης Εργασιών Αγροτικού Τομέα της Τράπεζας Πειραιώς.

Το συνέδριο αφορά παραγωγούς, εμπόρους, μεταποιητές, μεταφορείς και διανομείς, ασφαλιστικές εταιρείες, επιθεωρητές και συμβούλους, brokers, εκπροσώπους χρηματιστηρίων πρώτων υλών , εκπροσώπους της Κυβέρνησης και θεσμικών φορέων, στελέχη βιομηχανιών, επενδυτές, στελέχη τραπεζών κ.ά.

Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας επικοινωνήστε στα τηλ. 210 6617 777 (εσωτ. 155), Εmail: ilivanou@boussias.com

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here