Αρχική Καταστροφές Στους τέσσερις οι νεκροί από την κακοκαιρία

Στους τέσσερις οι νεκροί από την κακοκαιρία

0
Διαφήμιση

Στους τέσσερις ανέρχονται πλέον οι νεκροί από τις σφοδρές καταιγίδες που πλήττουν τη χώρα, καθώς ένας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από χείμαρρο στην περιοχή Βλαχιώτη Λακωνίας. 

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα χτύπησαν και την ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας, όπου τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. 

Συγκεκριμένα, μία γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από πλημμυρισμένο υπόγειο σπιτιού στην περιοχή Πήδημα Μεσσηνίας και μία από υπόγειο διαμέρισμα στην πόλη της Καλαμάτας, ενώ νεκρός είναι και ένας 80χρονος στο χωριό Θουρία.

Στην πόλη της Καλαμάτας και σε πολλά χωριά, η στάθμη του νερού ανέβηκε και οι δρόμοι μετατράπηκαν σε χειμάρρους που παρέσερναν ότι έβρισκαν μπροστά τους. Πλημμύρισαν εκατοντάδες σπίτια, ενώ οι κλήσεις που δέχτηκε η Πυροσβεστική για παροχή βοήθειας, είναι αναρίθμητες.

Στην Καλαμάτα, τους Γαργαλιάνους, τα Φιλιατρά, τη Χώρα, την Στούπα, τη Θουρία, την Εύα, το Πήδημα, το Κεφαλόβρυσο, το Βασιλικό και το Ψάρι, υπάρχουν πολλά πλημμυρισμένα σπίτια και ζημιές σε αυτοκίνητα που έχουν παρασυρθεί από τα νερά, ενώ στη Στούπα της Μάνης αυτοκίνητα παρασύρθηκαν στη θάλασσα.

Μία αγνοούμενη στη Μηχανιώνα

Στο μεταξύ, μία γυναίκα αγνοείται στον δήμο Θερμαϊκού, περιοχή που επλήγη επίσης τις τελευταίες ώρες από σφοδρή βροχόπτωση. Όπως έγινε γνωστό, ο σύζυγός της ενημέρωσε τηλεφωνικά το πρωί το Α.Τ. Μηχανιώνας ότι αγνοείται η τύχη της. Κατά τον ίδιο, τελευταία φορά που επικοινώνησε μαζί της ήταν χθες το βράδυ, όταν η γυναίκα ανέφερε ότι βρίσκεται εγκλωβισμένη μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό της.

Ο ίδιος φαίνεται να τη συμβούλευσε να σταθμεύσει το όχημα και να το εγκαταλείψει. Έκτοτε δεν είχε κάποια άλλη επικοινωνία μαζί της. Γύρω στις 5 τα ξημερώματα βρέθηκε το αυτοκίνητο αλλά η γυναίκα δεν βρισκόταν στο εσωτερικό του Ι.Χ..

Διαφήμιση