Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ: Πλούσια η έκδοση της 2ης Ετήσιας Έκθεσης Εταιρικής Υπευθυνότητας

ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ: Πλούσια η έκδοση της 2ης Ετήσιας Έκθεσης Εταιρικής Υπευθυνότητας

0
Διαφήμιση

Η ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εξέδωσε την ετήσια Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες του GRI-G4.

Η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας αποτελεί μια καταγραφή όλων των δράσεων που υλοποιήθηκαν το 2015 καθώς και ο προσδιορισμός των μελλοντικών στόχων της ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ.

Η στρατηγική και οι πρωτοβουλίες που παρουσιάζονται σε αυτή την έκθεση βασίζονται στον διάλογο με τους κοινωνικούς εταίρους καθώς και στην ανάλυση των ουσιαστικών θεμάτων εταιρικής υπευθυνότητας της ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ, τα οποία αφορούν τους 4 βασικούς πυλώνες την αγορά, το περιβάλλον, το ανθρώπινο δυναμικό και την κοινωνία.

Η Έκθεση της ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ τηρεί τα πιο αυστηρά διεθνή πρότυπα για εκθέσεις αειφορίας, ακολουθεί τον Ελληνικό Κώδικα Βιωσιμότητας και έχει λάβει διασφάλιση από εξωτερικό φορέα.

Η ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ είναι μια από τις περίπου 35 εταιρείες στην Ελλάδα που αναμένεται να δημοσιοποιήσουν Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας για το έτος 2015.

Η έκθεση είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ http://www.loulismills.gr/gr/values-goals/corporate-social-responsibility/

Διαφήμιση