Αρχική Ειδήσεις Εικαστική Έκθεση TIDAL FLOW – ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ

Εικαστική Έκθεση TIDAL FLOW – ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ

0
Διαφήμιση

Μια εντυπωσιακή ομαδική έκθεση εικαστικών “TIDAL FLOW” θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 14 έως και Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016, σε έναν χώρο 4.000 τ.μ. στην οδό Θεσσαλονίκης 37 στο Μοσχάτο, με διοργανώτρια την Jenny Tsoumpri visual art production.

Ένα συνεργείο επισκευής σκαφών θαλάσσης θα διαμορφωθεί για να φιλοξενήσει για τρεις μέρες καλλιτέχνες και θεατές που απο κοινού θα συμπράξουν ώστε η εμπειρία της άμεσης επαφής να ανανεώσει τη σχέση των επισκεπτών με την τέχνη.

Η επιλογή ενός μη συμβατικού χώρου για μια παρουσίαση έργων σύγχρονης τέχνης μας αφήνει να προσεγγίσουμε αυθόρμητα τα έργα, χωρίς το δέος που μας προκαλεί μια αίθουσα μουσείου.

Θα παρουσιαστούν: ζωγραφική, εικαστικά δρώμενα, όπως video art, performance αυτοσχεδιασμού, in situ installations, φωτογραφίες, γλυπτική, προβολή ντοκιμαντέρ, γκράφιτι.

Οι εικαστικοί που θα συμμετέχουν είναι αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες, καθώς και νέοι εμπνευσμένοι δημιουργοί που θα καταδείξουν με τα έργα τους ότι η Αθήνα μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην παγκόσμια σκηνή της Σύγχρονης Τέχνης.

Είναι οι ακόλουθοι: Άγγελος Αντωνόπουλος, Άρτεμις Αλκαλάη, Αμαλία Αντωνιάδου, Ανθή Ζάχου, Γιάννης Ζιώγας, Μενέλαος Καραγιάννης, Πηνελόπη Κουβαρά, Γεωργία Λαλέ, Δήμητρα Λιάκουρα, Μανώλης Μεραμπελιώτης, Χρήστος Μπληγιάννος, Γιώργος Παλαμάρης, Περικλής Πραβίτας, Μαίρη Ρουσσιώτη, Ηλίας Σιψάς, Ντιάνα Σπυρίδου, Βαγγέλης Χατζής κ.ά.

Στόχος, επίσης, της έκθεσης είναι να καταστήσει για το ευρύ κοινό αναγνώσιμη και ορατή τη δημιουργική διαδικασία. Να προσφέρει μία όψη της συνεχούς διάδρασης μεταξύ του στοχασμού και του πράττειν. Mπορεί κάποιος να ακολουθήσει την εξέλιξη της έκθεσης και να δει έργα των καλλιτεχνών στους ιστότοπους:

Facebook: Tidal Flow Contemporary Art Exhibition

Instagram: TIDALFLOWART

Διαφήμιση