Αρχική Ειδήσεις Athens Mini Maker Faire: Ο κόσμος των ερασιτεχνικών κατασκευών και τεχνολογιών

Athens Mini Maker Faire: Ο κόσμος των ερασιτεχνικών κατασκευών και τεχνολογιών

0
Διαφήμιση

Για πρώτη φορά πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη χώρα μας η εκδήλωση Athens Mini Maker Faire για τις κατασκευές και την τεχνολογία, σκοπός της οποίας είναι να αναδείξει τη δημιουργικότητα όλων των makers ανεξαρτήτου ηλικίας και είδους κατασκευής.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, ενώ μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε καινοτομεί, δραστηριοποιείται στον τομέα των ευρεσιτεχνιών ή έχει δημιουργήσει κάποιο εντυπωσιακό νέο προϊόν.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλουν τα εκθέματά τους και να έρθουν σε επαφή με άλλους καινοτόμους δημιουργούς, ενώ οι επισκέπτες θα μπορούν να συμμετάσχουν σε διαδραστικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια και να ανακαλύψουν ποικίλα καινοτόμα τεχνολογικά επιτεύγματα.

Κατά την επίσκεψή τους στο Maker Faire, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ανακαλύψει όλες τις νέες τεχνολογίες, εφευρέσεις και καινοτομίες, ενώ η εκδήλωση αποτελεί μία από τις σπουδαιότερες σε διεθνές επίπεδο για την τεχνολογία, την εκπαίδευση, την επιστήμη, την τέχνη, τις κατασκευές, τη μηχανική και την καινοτομία σε όλες τις πιθανές μορφές.

 

 

Διαφήμιση