Αρχική Ειδήσεις Ετοιμάζεται ελληνική σαλάτα 20 τόνων στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας!

Ετοιμάζεται ελληνική σαλάτα 20 τόνων στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας!

0
Διαφήμιση

Την πρωτοβουλία οργάνωσης ενός ιδιαίτερου θεματικού πρότζεκτ γύρω από την ελληνική σαλάτα, ανέλαβε ο τουρ οπερέιτορ Mouzenidis Travel, με στόχο να μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ως προς την προετοιμασία της μεγαλύτερης ελληνικής σαλάτας που έχει φτιαχτεί ποτέ.

Το ρεκόρ αναμένεται να σημειωθεί στις 4 Σεπτεμβρίου του 2016 στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, την τελευταία ημέρα του 9ου διεθνούς Στρατιωτικού Μουσικού Φεστιβάλ Spasskaya Tower, μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας Πόλης της Μόσχας.

Το κοινό καλείται να συμμετάσχει στο σόου μαγειρικής, το οποίο έχει θέσει ως στόχο την προετοιμασία ελληνικής σαλάτας 20 τόνων. Η όλη προσπάθεια θα διαρκέσει περίπου 2 ώρες και στο χώρο θα υπάρχει εκπρόσωπος της Guinness World Records προκειμένου να επιβεβαιώσει το παγκόσμιο ρεκόρ.

Το πρόγραμμα, εκτός από το Ρεκόρ Γκίνες, περιλαμβάνει ερμηνείες από σταρ της show business, ενώ θα συμμετάσχουν και δημοφιλείς ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί παραγωγοί, σόουμεν κτλ.

Μέχρι στιγμής, η μεγαλύτερη ελληνική σαλάτα δημιουργήθηκε στην Ιεράπετρα στις 19 Ιουνίου 2010 και ζύγιζε 13 τόνους και 417 κιλά, ενώ η μεγαλύτερη σαλάτα λαχανικών, που καταγράφεται στα Ρεκόρ Γκίνες, έχει φτιαχτεί στο Βουκουρέστι τον Σεπτέμβριο του 2012 και ζύγιζε 19 τόνους και 50 κιλά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here