Αρχική Ειδήσεις Υπό το brand «Nova» όλες οι υπηρεσίες της Forthnet για οικιακούς πελάτες...

Υπό το brand «Nova» όλες οι υπηρεσίες της Forthnet για οικιακούς πελάτες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις

0
Διαφήμιση

Η Forthnet προχωρά στην καθιέρωση της εμπορικής μάρκας «Nova» για όλες τις υπηρεσίες της που απευθύνονται σε οικιακούς πελάτες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Υπό το εμπορικό σήμα «Nova», οι συνδρομητές θα απολαμβάνουν ολοκληρωμένες και καινοτόμες υπηρεσίες internet, τηλεφωνίας και τηλεόρασης για το σύνολο των αναγκών τους, όσον αφορά την ψυχαγωγία και την επικοινωνία.

Με τη χρήση τεχνολογιών αιχμής και την μακρόχρονη εμπειρία της, η εταιρεία που έφερε το internet και τη συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα, προσφέρει πλέον μία ενιαία εμπειρία πελάτη μέσα από ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών.

Οι προηγμένες υπηρεσίες Nova προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του ελληνικού νοικοκυριού και της μικρομεσαίας επιχείρησης, προσφέροντας πολύ μεγάλη ευελιξία στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

Στο ανανεωμένο site www.nova.gr μπορεί ο καθένας να βρει όλες τις πληροφορίες για τις νέες υπηρεσίες Nova και να διαλέξει αυτή που καλύπτει τις ανάγκες του με τον καλύτερο τρόπο!

Στο πλαίσιο της ενοποίησης των υπηρεσιών, σταδιακά, όλα τα Καταστήματα Forthnet μετονομάζονται και μεταμορφώνονται σε Καταστήματα Nova, ενώ οι αριθμοί τηλεφωνικής εξυπηρέτησης για υπηρεσίες internet, τηλεφωνίας και συνδρομητικής τηλεόρασης είναι οι 18345 για συνδρομητές οικιακών υπηρεσιών και 13832 για εταιρικούς συνδρομητές.

Η Forthnet, συνεχίζει να οδηγεί τις εξελίξεις στον κλάδο της ψυχαγωγίας και επικοινωνίας, βελτιώνοντας διαρκώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους συνδρομητές της, αποτελώντας τη Νο. 1 επιλογή τους!

Διαφήμιση