Αρχική Ειδήσεις Καλοκαιρινά φεστιβάλ και εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα με τη στήριξη της...

Καλοκαιρινά φεστιβάλ και εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα με τη στήριξη της COSMOTE

0

Φεστιβάλ και εκδηλώσεις στην ελληνική περιφέρεια στηρίζει, για άλλη μια χρονιά, η COSMOTE, ταξιδεύοντας ανά την Ελλάδα, ενισχύοντας τις τοπικές κοινωνίες και προβάλλοντας τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Από τη Ροδόπη έως την Κρήτη και από την Αιτωλοακαρνανία έως τη Μύκονο, η COSMOTE προσφέρει μοναδικές καλοκαιρινές εμπειρίες στους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες των διαφόρων περιοχών της χώρας. Οι δράσεις και εκδηλώσεις που στηρίζει η COSMOTE σε όλη την Ελλάδα την περίοδο Ιουνίου-Αυγούστου ξεπερνούν τις 30. Οι επερχόμενες είναι οι εξής:

Φεστιβάλ

Καβάλα, 9/7-28/8: 59ο Φεστιβάλ Φιλίππων, το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με πλήθος θεατρικών και μουσικών παραστάσεων.

Ροδόπη, 9/7-20/8: 6o Φεστιβάλ Μαρώνειας Σαπών, παραστάσεις αρχαίου θεάτρου καθώς και μουσικές βραδιές και εκδηλώσεις στη Μαρώνεια, στις Σάπες και την Ξυλαγανή.

Ηράκλειο Κρήτης, 25/8-10/9: Φεστιβάλ Ηρακλείου, με θέμα «Κρήτη μια ιστορία, πέντε συν ένας πολιτισμοί», αφιερωμένο στην πολιτιστική διαδρομή του νησιού ανά τους αιώνες.

Ρέθυμνο 12/8: Βαρδινογιάννεια 2016 ένας πολιτιστικός θεσμός που διεξάγεται ετησίως στο Ρέθυμνο και διοργανώνεται από τον Όμιλο Βρακοφόρων.

Δράσεις αθλητισμού

Χαλκίδα, 15-24/7: Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Νέων Ανδρών U20 με τη συμμετοχή 21 κρατών.

Αλεξανδρούπολη, 27-31/7: 8η International NOA Regatta,ν με τη συμμετοχή 150 αθλητών από 10 χώρες. Τη Regatta διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης.

Αιγαίο, 20-27/8: Το μεγάλο γεγονός για τους φίλους της ιστιοπλοΐας, η Aegean Regatta 2016, ξεκινά από τη Χαλκιδική και καταλήγει στη Μυτιλήνη.

Δράσεις Πολιτισμού

Μύκονος/Δήλος, 18, 22 & 26/7: Δράσεις Πολιτισμού Δήμου Μυκόνου, που περιλαμβάνουν συναυλίες και εκθέσεις.

Μηχανιώνα – Θεσσαλονίκη, 21-24/7: μουσικές βραδιές στις ετήσιες εκδηλώσεις Μηχανιώτικα 2016

Λευκοχώρι Καλαμάτας, 12-23/8: Έκθεση Χαρακτικών Α. Τάσσου «Γυναίκες».

Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας, 16-24/8: Έτος Κοσμά Αιτωλού 2016, ετήσιες επετειακές εκδηλώσεις.

Μάρπησσα Πάρου, 26-28/8: Διαδρομές Μάρπησσας, πολιτιστικό φεστιβάλ ανάδειξης του παραδοσιακού οικισμού.

Εντός Αττικής, με τη στήριξη της COSMOTE πραγματοποιείται μέχρι και τις 28/7 το 22ο Φεστιβάλ Παπάγου–Χολαργού με πολλές μουσικές παραστάσεις, θέατρο και ξένα καλλιτεχνικά σχήματα, αλλά και οι μοναδικές καλοκαιρινές συναυλίες στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here