Αρχική Ειδήσεις Μεγάλη γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων από 4 φιλοζωικές

Μεγάλη γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων από 4 φιλοζωικές

0
Διαφήμιση

Με σύνθημα «Υιοθετώ – Δεν αγοράζω» πραγματοποιείται την Κυριακή μεγάλη γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων που συνδιοργανώνεται από τέσσερις φιλοζωικούς συλλόγους των δυτικών προαστίων και τον Δήμο Αιγάλεω.

Ο Ζωοφιλικός Σύλλογος Περάματος (ΖΩΣΥΠΕ), το Σωματείο Φιλόζωων Χαϊδαρίου, το Φιλοζωικό Σωματείο «Η Αγία Βαρβάρα», «Τα φαντάσματα του Ασπροπύργου», προσκαλούν το κοινό σε μια ξεχωριστή φιλοζωική δράση, που θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Άλσος Αιγάλεω (πρώην Μπαρουτάδικο), την Κυριακή 12 Ιουνίου, από τις 11.00 π.μ. έως τις 15.00 μ.μ.

Όλα τα ζωάκια που θα συμμετέχουν στην δράση αυτή (περίπου 40 συνολικά), φροντίζονται από εθελοντές των φιλοζωικών σωματείων-συλλόγων, που συνεργάζονται με τους Δήμους στους οποίους δραστηριοποιούνται, ενώ έχουν όλα εμβολιαστεί, αποπαρασιτωθεί και ηλεκτρονικά σημανθεί. Πρόκειται για σκυλάκια διαφόρων ρατσών και ηλικιών, από κουταβάκια, μέχρι και μεγάλης ηλικίας ταλαιπωρημένα σκυλιά, που αναζητούν ένα σπίτι, μια νέα οικογένεια.

 Τα ζωάκια θα συνοδεύονται από τους εθελοντές, ο κόσμος θα μπορεί να τα βλέπει και να επιλέγει κάποιο αν το επιθυμεί, ωστόσο η διαδικασία της υιοθεσίας θα προχωρά τις επόμενες μέρες, καθώς θα πρέπει να ελεγχθούν και να διασταυρωθούν τα στοιχεία των υποψήφιων ιδιοκτητών. Οι υιοθεσίες των ζώων άλλωστε, βάσει του νόμου, γίνονται κυρίως μέσω των δήμων, με τα φιλοζωικά σωματεία να συνεπικουρούν.

Αν αγαπάτε λοιπόν τα ζώα και ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε ένα νέο μέλος στην οικογένειά σας, αν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να ανταποκριθείτε στις ευθύνες ενός κατοικίδιου, δώστε μια ευκαιρία σε ένα αδέσποτο και που ξέρετε; Μπορεί κάποιο από αυτά να γίνει ο παντοτινός πιστός σας σύντροφος.

Διαφήμιση