Αρχική Ειδήσεις Best City Awards 2016: Επιβραβεύουν Καινοτομία και Ποιότητα Ζωής στις Πόλεις

Best City Awards 2016: Επιβραβεύουν Καινοτομία και Ποιότητα Ζωής στις Πόλεις

0
Διαφήμιση

Τα Best City Awards 2016 έρχονται για να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις καλύτερες πρακτικές ή λύσεις που οδηγούν σε ευφυείς, αειφόρες και οικονομικά βιώσιμες πόλεις.

Στα βραβεία μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή Περιφερειακές Ενότητες, ΟΤΑ, δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις κοινής ωφελείας, ερευνητικά κέντρα, δημόσιες ή ιδιωτικές κοινοπραξίες, που έχουν να επιδείξουν καινοτόμες στρατηγικές «ευφυούς πόλης» ή σχετικές λύσεις.

Στόχος των βραβείων είναι να κινητοποιήσουν τις αρχές των πόλεων για τη διαρκή βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών τους και τη βελτίωση των περιβαλλοντικών τους επιδόσεων, να αναδείξουν τις προσφερόμενες λύσεις και τεχνολογίες για ευφυείς και βιώσιμες πόλεις και, το σημαντικότερο, να αναδείξουν τις πόλεις που εξασφαλίζουν καλύτερη ποιότητα ζωής στους πολίτες.

Η ανεξάρτητη Κριτική Επιτροπή θα ανακοινωθεί σύντομα και απαρτίζεται από μέλη που επιλέχθηκαν με κριτήριο το επαγγελματικό & επιστημονικό τους υπόβαθρο, καθώς και την εμπειρία και εξειδίκευσή τους σε συνάφεια με το αντικείμενο των βραβείων και των επιμέρους κατηγοριών βράβευσης. Πρόεδρος της Επιτροπής είναι ο κ. Γιώργος Πατούλης, Πρόεδρος ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου.

Από το site www.bestcityawards.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις κατηγορίες βράβευσης, τα κριτήρια αξιολόγησης και τους όρους συμμετοχής. Το σύστημα για την υποβολή των υποψηφιοτήτων ανοίγει την ερχόμενη εβδομάδα και θα δέχεται συμμετοχές μέχρι τις 15 Ιουλίου 2016.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here