Αρχική Ειδήσεις Ξεκίνησε η 6η Ανθοκομική Έκθεση Πειραιά στον Τινάνειο κήπο

Ξεκίνησε η 6η Ανθοκομική Έκθεση Πειραιά στον Τινάνειο κήπο

0
Διαφήμιση

Την 6η Ανθοκομική Έκθεση Πειραιά -θεσμός για την πόλη- στον Τινάνειο κήπο και θα διαρκέσει έως τις 12 Ιουνίου (ανοιχτή καθημερινά 9:30 -21:00) εγκαινίασε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Την έκθεση οργανώνει ο δήμος σε συνεργασία με τον Αγροτικό Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ημέρες Θάλασσας 2016».

Ο δήμαρχος Πειραιά, στον χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, είπε: «Η Ανθοκομική είναι μια σημαντική έκθεση στην πόλη του Πειραιά, είναι η 6η χρονιά που γίνεται φέτος.

Την μετακινήσαμε λίγο ημερολογιακά και για την Πρωτομαγιά που ήταν το Πάσχα, αλλά και γιατί θέλαμε να την συνδυάσουμε και με τον εορτασμό για τις «Ημέρες Θάλασσας 2016», που αυτές τις ημέρες γιορτάζονται στον Πειραιά για δεύτερη χρονιά.

Πέρυσι ήταν ο εορτασμός της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας. Είχαμε δεσμευθεί ότι θα γίνει θεσμός για την πόλη. Κάθε χρονιά θα είμαστε καλύτεροι με περισσότερες και πιο ποιοτικές εκδηλώσεις.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί φέτος βλέπω πιο πολλά περίπτερα από πέρυσι, στον Τινάνειο κήπο. Είναι μια ευκαιρία για τους Πειραιώτες και όχι μόνο, να επισκεφθούν την Ανθοκομική Έκθεση του Πειραιά, να χαρούν και τις παράλληλες εκδηλώσεις που έχουμε τουλάχιστον μέχρι και την Δευτέρα.

Η Ανθοκομική έκθεση θα φιλοξενείται στον Τινάνειο κήπο μέχρι τις 12 Ιουνίου».

Πηγή: typospeiraiws

Διαφήμιση