Αρχική Ειδήσεις Γιορτή για το περιβάλλον στο Δέλτα Αξιού με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα

Γιορτή για το περιβάλλον στο Δέλτα Αξιού με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα

0
Διαφήμιση

Περιβαλλοντικά παιχνίδια και εργαστήρια με αφορμή την 5η Ιουνίου -Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος- διοργανώνει την προσεχή Κυριακή, ο Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα με την υποστήριξη του δήμου Δέλτα.

   Από τις 10 το πρωί ως τις 2 μετά το μεσημέρι, στο Κέντρο Πληροφόρησης Δέλτα Αξιού, στη Χαλάστρα, τα παιδιά θα μπορούν να συμμετάσχουν σε εργαστήρια χειροτεχνίας και κατασκευής μουσικών οργάνων από ανακυκλώσιμα υλικά, κηπουρικής καθώς και σε κινητικά παιχνίδια με θέμα το περιβάλλον.

   Τα εργαστήρια θα πραγματοποιήσουν περιβαλλοντικοί φορείς, όπως το ΚΠΕ Ολύμπου και το ΚΠΕ Κορδελιού, οργανώσεις (Δράση για την Άγρια Ζωή και Φίλοι του Περιβάλλοντος – Πιερία 2008) αλλά και μεμονωμένοι εκπαιδευτές, εξειδικευμένοι σε δράσεις για το περιβάλλον.

   Ταυτόχρονα, μικροί και μεγάλοι, θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στη νέα ενημερωτική έκθεση που εγκαινιάστηκε πρόσφατα στο Κέντρο Πληροφόρησης Δέλτα Αξιού και να παρακολουθήσουν, στην αίθουσα προβολών, την ταινία ντοκιμαντέρ που δημιουργήθηκε για το Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού.

Διαφήμιση